Kuva: AOP

Katy Perry listasi kuuluisat seksikumppaninsa paremmuusjärjestykseen - ykkösenä muusikkokomistus

12.06.2017 15:30 - Iiro Myllymäki

Muusikko John Mayer on Perryn mukaan parempi sängyssä kuin näyttelijä Orlando Bloom.

Katy Perry, 32, julkaisi viime perjantaina uuden Witness-nimisen albumin. Osana albumin promootiota nainen järjesti koko viikonlopun mittaisen livestriimin YouTube-kanavalleen. Livestriimissä nainen vietti aikaa Los Angelesissa sijaitsevassa asumuksessa, jossa hänet nähtiin muun muassa joogatunnilla ja tanssintäyteisissä bileissä.

Osana livestriimiä nähtiin myös, kun nainen avautui aiemmista seksikumppaneistaan talk show -isäntä James Cordenille. Kaksikko pelasi peliä, jossa piti joko syödä ällöttäviä asioita tai tehdä yksityiselämään liittyviä paljastuksia. Perry päätti vastata Cordenin kysymykseen, joka käsitteli naisen kuuluisia ex-rakkaita.

Perryä pyydettiin asettamaan kolme entistä kumppaniaan järjestykseen sen mukaan, kuka oli paras sängyssä. Järjestykseen piti laittaa näyttelijä Orlando Bloom, muusikko John Mayer ja huipputuottaja Diplo.

Orlando Bloom ja Katy Perry (kuva: AOP)

Perry sanoi, että kaikki kyseiset miehet ovat ”uskomattomia rakastajia” ja että hän voisi harrastaa heidän kanssaan seksiä uudestaankin mielellään. Kolmannelle sijalle Perry laittoi Diplon, jonka kanssa hän tapaili hetken vuonna 2014.

Diplo (kuva: AOP)

Toiselle sijalle Perry asetti viimeisimmän seurustelukumppaninsa Orlando Bloomin. Ykkössijalle pääsi John Mayer, jonka kanssa Perry oli on-off suhteessa noin kolmen vuoden ajan. He päättivät suhteensa vuonna 2015.

John Mayer (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Katy Perry murtui kyyneliin: "Olen ollut itsetuhoinen"

Lähteet: People, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat