Kuva: AOP

Kourtney Kardashianin entisen puolison syytetään sabotoivan naisen uutta suhdetta

13.06.2017 23:45 - Katariina Auvinen

Kardashianin klaanin vanhimman kerrotaan tapailevan kuumaa miesmalli Younes Bendjimaa, mistä Kourtneyn entinen kumppani Scott Disick ei ole mielissään.

Kardashian klaanin esikoinen, Kourtney Kardashian, 38, nähtiin Floridan Miami Beachillä  rentoutumassa ystävänsä Hailey Baldwinin, 20, kanssa viime viikonloppuna. Kourtneyn mukana rannalla olivat myös hänen ja 32-vuotiaan Scott Disickin kolme lasta. 

Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2006. Myrskyisä suhde päättyi viime vuonna. Kourtney Kardashian kertoi kypseneensä Scottin juomiseen sekä naisseikkailuihin. Mies on edelleen yhdistetty eron jälkeen moniin kaunottariin. 

View this post on Instagram

Cruising

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Kourtneyn lähipiiri kertoo Life&Style -julkaisulle, että nyt kun nainen on löytänyt uuden onnen itselleen miesmalli Younes Bendjimasta, 24, yrittää Scott sabotoida suhdetta. Scott saattaa esimerkiksi ilmestyä paikalle, kun tietää Younesin ja Kourtneyn viettävän aikaa yhdessä.

Hän myös yrittää lähipiirin mukaan mustamaalata Younesia ja näyttämään hänet mahdollisimman huonolta ihmiseltä. Hän on myös heittäytynyt hankalaksi ja raivonnut naiselle, että Younes ei ole Kourtneylle se oikea, lähipiiristä ihmetellään. 

Younes on myös nyrkkeilijä ja malli, joka on alkujaan syntyisin Algeriasta. Pariskunta tapasi toisensa viime vuoden lokakuussa. 

Lue myös: Kourtney Kardashianin superseksikäs uimapuku paljasti muodokkaan vartalon - katso

Lue myös: Kourtney Kardashianin entinen mies iski 18-vuotiaan mallikaunottaren

Lähde: Life & Style, The Sun 

Kilpailut

Uusimmat