Kuva: AOP

Perijäkaunotar järjesti uskomattomat häät - puku maksoi lähes miljoona euroa!

21.06.2017 20:15 - Katariina Auvinen

Maailmanlaajuisesti Swarovski kristalleistaan tunnetun perheen yksi nuorimmista vesoista, Victoria Swarovski, vietti luksushäitään viikonloppuna.

Swarovskin kristalliperitäjär Victoria Swarovski, 23, on sanonut tahdon investointialalla olevalle poikaystävä Werner Mürzille viikonloppuna. Pariskunta järjesti hulppeat luksushäät. Naisen puvustakaan ei kimallusta tullut puuttumaan, koska se sisälsi lähes 500 000 kristallia. Yhteensä puvun arvo on euroissa noin 900 000 euroa. 

Swarovski on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä ja on yrittänyt luoda uraa pop-laulajanakin. Pariskunta vihittiin Italiassa Triesten kaupungissa 250 kutsuvieraan katseen alla. Kaunottaren laahus varasti huomion, koska sen pitämiseen tarvittiin monta ihmistä. 

Koruina morsiamella oli vain pienet korvakorut ja hääkimppuna harsokukista tehty yksinkertainen kimppu. Morsian piti kalliista maustaan kiinni sen sijaan kengissä, hän oli pukenut Jimmy Choon kengät. 

Hääseremonian jälkeen pari poseerasi valokuvaajalle katedraalin edessä samalla kun seitsemän morsiusneitoa asettelivat hänen laahustaan paremmin. Häiden jatkot pidettiin 20 kilometrin päässä olevassa viiden tähden hotellissa, josta ei ruokaa ja juomaa puuttunut. Samalla morsian vaihtoi pukunsa hieman kevyempään, mutta yhtä kimaltavaan. 

Katso kuvat alta! 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Maailman hulppeimmat häät? Miljardöörin poika nai mallikaunottaren - katso kuvat häistä

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat