Kuva: AOP

Katy Perry unelmistaan: "Haluaisin saada lapsia"

21.06.2017 17:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Katy Perryn mukaan hän on ylpeä siitä, että hän on hyvä perheenjäsen.

Katy Perry, 32, on yksi maailman tunnetuimmista naisartisteista. Hänen suosionsa näkyy kaikkialla ja tällä hetkellä hän onkin Twitterin seuratuin ihminen. Maagisen 100 miljoonan seuraajan rajapyykin hän rikkoi tällä viikolla.

Vaikka Perry pyrkiikin avoimuuteen, pakottaa suuri seuraajien määrä Perryn myös pohtimaan sitä, millaisia asioita hän omalla Twitter-tilillään jakaa.

- Joskus on oltava varovainen sen suhteen, mistä twiittaa ja joskus olen tehnytkin sen suhteen virheitä. Olen kirjoittanut jotain väärin tai sanonut asioita, joita minun ei olisi pitänyt sanoa, Perry kertoo Kissin Jenni Haapalan haastattelussa.

- Mitä sitten teenkin, niin yritän aina olla mahdollisimman ystävällinen, hän jatkaa.

Uransa aikana Perry on ansainnut huikeat kahdeksan Grammy-ehdokkuutta. Tämän lisäksi hänet on vuonna 2011 nimettyi vuoden artistiksi.

Vaikka paljon on jo saavutettu, on paljon vielä saavuttamatta. Hän paljastikin Haapalalle kolme elämänsä suurinta haavetta.

- Haluaisin oppia uuden kielen. En vielä tiedä mikä se olisi, sillä pitäisi katsoa mihin aikani riittää. Sen lisäksi haluaisin saada lapsia ja päästä yli pelostani laskuvarjohyppäämistä kohtaan, hän kertoo hymyillen.

Lue myös: Katy Perry listasi kuuluisat seksikumppaninsa paremmuusjärjestykseen - ykkösenä muusikkokomistus

Kilpailut

Uusimmat