Kuva: Splash

Fani kysyi neuvoja sydänsuruihin Rihannalta: Lue artistin kannustava vastaus!

23.06.2017 22:15 - Tiina Svensk

Nuorukainen sai arvokkaita neuvoja megatähdeltä kertoessaan sydänsuruistaan.

Sydänsurut ja erot voivat olla raastavia kokemuksia, joista selviäminen vaatii todella voimia. Sen tuntuu tietävän myös Bitch Better Have My Money -kappaleen laulaja, supertähti Rihanna, 29.

Elite Daily uutisoi tapauksesta, joka herätti huomiota Twitterissä. Aiemmin tällä viikolla Twitter-käyttäjä @WaladShami otti yhteyttä Rihannaan Twitterin yksityiskeskustelussa. Hän kysyi laulajalta arvokkaita neuvoja sydänsuruista selviämiseen.

"Kuinka sinä selvisit ensimmäisistä sydänsuruistasi? Minulla on ollut vaikeaa", @WaladShami kirjoitti. Voit katsoa kuvan yksityiskeskustelusta alta:

Monien yllätykseksi maailmantähti vastasi fanilleen, joka kamppaili sydänsurujensa kanssa:

"Sinun täytyy uskoa, että sydänsurusi ovat oikeastaan lahja! Itke, jos sinun täytyy, surut eivät tule kestämään ikuisesti! Löydät rakkauden vielä uudestaan ja se tulee olemaan jopa vielä kauniimpaa. Sitä odotellessa nauti kuitenkin kaikesta, mitä SINÄ olet!!!!" Rihanna kirjoitti takaisin.

Käyttäjä jakoi keskustelun Twitter-tilillään ja kiitti laulajaa kauniista sanoista. Muutkin laulajan fanit ylistivät hänen vastaustaan huomattuaan Rihannan neuvot.

Lue myös: Rihannan paino nousi otsikoihin - katso miten tähti vastasi kehonsa arvostelijoille

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat