Kuva: Splash

Huippumallin 15-vuotias tytär kritiikin kohteena: "Tuo kuva on liian seksikäs!"

02.07.2017 21:15 - Tiina Svensk

Onneksi sosiaalisesta mediasta löytyi myös henkilöitä, jotka puolustivat nuorta naista.

Näyttelijänä ja huippumallina tunnetun Cindy Crawfordin 15-vuotias tytär, Kaia Gerber, on herättänyt kohua tuoreella Instagram-kuvallaan. Cosmopolitan uutisoi päivityksestä, joka sai nuoren naisen seuraajat kommentoimaan kovaäänisesti - niin puolesta kuin vastaan.

Kuvassa Kaia Gerber poseeraa kylpyhuoneessa yllään valkea kylpytakki. Takki paljastaa mallin töitä tekevän Kaian olkapäät ja rinnat. Kuvateksti paljastikin Kaian olevan todennäköisesti mallin töissä, sillä hän kuittasi kuvan sanalla "uniform" - työasu.

Joillekin kuva nuoresta naisesta oli kuitenkin liikaa. "Olet vain 15, kuvitteletko että tuo on soveliasta?", eräs seuraaja kommentoi Cosmopolitanin mukaan. Kommentti sai kannatusta muiltakin: "Olet liian nuori!!! Laita vaatteita päälle!!! Tuo kuva on liian seksikäs!"

Yksi Instagram-käyttäjistä epäili, että kuvan julkaisemisessa olisi myös jotain laitonta. Toisaalta osa seuraajista puolusti mallia kommenteillaan: "Kaia on vielä lapsi, eikä hän yritäkään olla mitään muuta. Jos joku näkee tässä kuvassa jotain sopimatonta, taitaa olla väärässä."

"Jos joku loukkaantui Kaian paljaista olkapäistä, voisit olla tekemässä jotain muuta kuin pahoittamassa mieltäsi", eräs käyttäjä halusi hiljentää kritiikin.

Katso kuva alta. Jos kuva ei näy, löydät sen täältä.

View this post on Instagram

uniform

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Lue myös: Nuori nainen tekeytyi Justin Bieberiksi ja aiheutti kaaoksen kauppakeskuksessa - "Lähti käsistä!"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat