Kuva: AOP

Miley Cyrus otti uuden tatuoinnin - kukkakuvalla suuri merkitys laulajalle

10.07.2017 19:45 - Iiro Myllymäki

Miley Cyrusin uusi tatuointi julistaa vegaanisuuden sanomaa.

Pop-tähti Miley Cyrus, 24, on esitellyt Instagramissa uutta tatuointiaan. Auringonkukkatatuointi muistuttaa Vegan Society -järjestön logosta ja on näin ollen kannanotto vegaaniruokavalion puolesta. Tätä korostaa myös Cyrusin kuvateksti ”Vegan for life”, jolla nainen julistaa vegaanisuuden olevan hänelle koko loppuiän elämäntapa. Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

Miley Cyrus on ollut vegaani vuodesta 2014 alkaen. Myös hänen miesystävänsä Liam Hemsworth, 27, on vegaani. Sekä Cyrus että Hemsworth ovat eläinrakkaita ihmisiä, ja he omistavat useita koiria. Cyrusin monista tatuoinneista useat esittävät eläimiä.

Vegan Society on Female First -sivuston mukaan kiitellyt Cyrusta tämän halukkuudesta tehdä vegaanisuutta entistä näkyvämmäksi suurelle yleisölle. Uuden tatuoinnin myötä tämä näkyvyys lisääntyy kirjaimellisestikin.

- Olemme kiitollisia Mileyn kaltaisille julkisuudenhenkilöille, jotka käyttävät tunnettuuttaan hyväksi nostaakseen esiin veganismia ja eläinten oikeuksia. Olemme innoissamme siitä, että hän omistautuu niin vahvasti vegaaniselle elämäntavalle, sanoo Vegan Societyn Abigail Stevens.

Lue myös: Miley Cyrus julkaisi kuvan hänen ja Liam Hemsworthin ensisuudelmasta - katso

Lähteet: Teen Vogue, Female First

Kilpailut

Uusimmat