Kuva: Instagram

Äiti kopioi Beyoncén julkaisemaa kuvaa vauvoistaan - katso hauskat otokset

17.07.2017 18:45 - Katariina Auvinen - Luettu 3 853 kertaa

Beyoncé julkaisi ensimmäiset kuvat viime viikolla kuukauden vanhoista kaksospojistaan. Nyt irlantilainen äiti on ottanut kantaa kuvaan omilla otoksillaan.

Laulaja Beyoncén, 35, kuukauden vanhoista kaksosistaan Instagramissa julkaisema ensimmäinen kuva keräsi lyhyessä ajassa yli miljoona tykkäystä. Nyt kuvasta on tykätty jo yli 9 miljoonaa kertaa ja se on tällä hetkellä ehdottomasti yksi kuvapalvelun tykätyimmistä kuvista. 

Kuvassa Beyoncé pitelee lapsiaan sylissä. Hänellä on päällään avonainen ja röyhelöreunainen viitta ja päässään turkoosi huntu. Kaunottaren taustalla näyttäisi olevan satoja kukkia, jotka kukkivat eri sävyissä. 

Nyt irlantilainen äiti on halunnut tehdä samankaltaisen kuvan omista kaksosistaan. Sharon Kellaway, 40, synnytti omat kaksosvauvansa helmikuussa. Hän päätti ottaa hulvattoman kuvan omalla takapihallaan matkien mahdollisimman tarkasti Beyoncén mainittua kuvaa. 

Yllään Sharonilla on värikäs aamutakki, päässään valkoinen huntu ja sylissään kaksosvauvat. Kellaway kertoo, että hän halusi omalla kuvallaan ottaa kantaa tähden tapaan tuoda esille oman jälkikasvunsa. 

"Hän näyttää niin epätodelliselta koko kuvassa. Pohdin kuumeisesti, monta kuvaa Beyoncé on joutunut ottamaan ennen täydellisen otoksen syntymistä" ,Kellaway sanoo.

Äidin mukaan hänen kuusivuotias tyttärensä otti äidistä kuvat istumassa puutarhassaan. Kellaway kertoo ettei hän ikinä kuvitellut kuviensa leviävän mihinkään, mutta toisin kävi. Facebookissa julkaistuissa kuvissa kommentoijat ovat ylistäneet kuvaa huikeaksi. Sitä on verrattu jopa paremmaksi kuin Beyoncén julkaisemaa kuvaa. 

Lue myös: Beyoncén päivitys rikkoi ennätyksen: Katso Instagramin kaikkien aikojen tykätyin kuva!

Lähde: Huffington Post 

Arvostele artikkeli

Uusimmat