Kuva: Mikko Räsänen

Muistatko legendaarisen JYRKI!-ohjelman? Tekee paluun yhden viikonlopun ajaksi festivaaleille

24.07.2017 10:00 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

We Love the 90’s –festivaaleilla elokuun lopussa vietetään aikaa myös JYRKI!-ohjelmalle omistetussa loungessa.

1990-luvun lopun TV-ilmiö Jyrki! herää eloon We Love the 90’s –festivaaleilla elokuun lopussa. Festivaali järjestetään Helsingin Suvilahdessa 25.-26.8.2017. TV-formaatin nimeä kantava Lounge rakentuu tapahtumaan.

Jyrki!-loungessa nähdään vierailemassa artisteja ja ohjelmasta tutuksi tulleita kasvoja. Loungessa näytetään myös vanhoja Jyrki!-jaksoja, joten yleisöllä on mahdollisuus kokea jälleen Jyrki! autenttisessa ysäritunnelmassa. Loungea ja koko tapahtumaa isännöivät Jyrkiäkin juontanut Mikko ”Peltsi” Peltola sekä 90-luvulla suosioon noussut nuortenohjelmien juontaja Jusu Lounela.

- Kun sovimme Jyrki!-yhteistyöstä tuotantoyhtiön kanssa, aloimme kaivamaan arkistoja, ottamaan yhteyttä ohjelmasta tuttuihin ruutukasvoihin ja rakentamaan loungen sisältöjä nostalgisissa ja innostuneissa fiiliksissä. Tästä tulee upea juttu!, kommentoi tuottaja Sarianna Matikainen.

Ohjelma-aikataulu julki

We Love the 90’s festivaalin ohjelma-aikataulu on nyt julkaistu. Pääset katsomaan aikataulun tästä. Perjantai-illan päättää yleisön hartaasti toivoma Aqua, ja koko festivaalin ysärilegenda Thomas Anders Modern Talkingin hittikavalkaadillaan.

We Love The 90's festivaali järjestetään yhteistyössä 20-vuotiaan Radio Novan kanssa. Festareilla esiintyy myös Radio Novan oma iltajuontaja, ja erityisesti juuri Retroperjantai-ohjelmastaan tuttu Dj Oku Luukkainen

Alueen ruokatarjonta on laajempi kuin aiemmin. Paikalla ovat myös Glitternistit, jotka loihtivat asiakkaille glittermeikkejä ja –kampauksia. Festivaaleilla tanssitaan myös Suomen suurimmat hitaat, kun Movetronin keikkasetin viimeisen slovarin aikana pyydetään yleisöä hitaille. 

Festivaalin jatkobileet juhlitaan tapahtumailtoina Apollossa, jossa yleisöä tanssittavat Basic Element ja DJ Ice K. Lauantaina DJ Ice K:n lisäksi stagelle nousee Waldo’s People. Liput myy Tiketti. 

Liput: 1pv 59,90 eur 
1pv VIP 115,00 eur 2pv 89,00 eur 2pv VIP 179,00 eur

Seuraa tapahtumia näistä linkeistä: 

http://www.welovethe90s.fi/www.facebook.com/WeLoveThe90sSuomiinstagram.com/welovethe90suomi
Uusimmat