Kuva: AOP

Victoria Beckham paljasti upean ihonsa salaisuuden

30.07.2017 23:15 - Katariina Auvinen

Tähti elää terveellisesti, mutta suosii ruokavaliossaan erityisesti muutamaa ruoka-ainetta.

Entistä Spice Girls -tähteä ja nykyistä muotisuunnittelijaa Victoria Beckhamia ei hevillä uskoisi 43-vuotiaaksi. Kaunotar on nyt paljastanut, millä hän pitää ihonsa niin hyvässä kunnossa. Insider-julkaisun mukaan Beckham on tullut entistä tietoisemmaksi terveydestään ja hyvinvoinnistaan vanhempana. 

Sen lisäksi, että Beckham käyttää aurinkovoidetta kasvoillaan ja juo paljon vettä, hän keskittyy myös siihen, mitä hän pistää suuhunsa. Tähti on kertonut keskittyvänsä ruoka-aineisiin, jotka sisältävät paljon hyviä rasvoja. Hän yrittää syödä ainakin kerran päivässä jotain neljästä ruoka-aineesta. 

Avokado
Avokado on tunnettu siitä, että se sisältää paljon pehmeää ja hyvää rasvaa. Avokadojen sisältämä rasva auttaa pitämään ihon lisäksi kunnossa myös kolesterolin, koska se laskee korkeaa kolesterolia. 

Pähkinät
Pähkinät ovat pieniä energiapommeja, joita kannattaakin pitää nälän yllättäessä käsilaukussa. Ne ovat loistava välipala ja sisältävät myös pehmeää rasvaa. Beckham sanoo, että hänen ravintoterapeuttinsa suositteli juuri pähkinöiden syömistä. 

Siemenet
Tätä ruoka-ainetta on helppo lisätä esimerkiksi smoothieihin tai vastaavasti salaatteihin. Beckham suosii erityisesti Chian siemeniä, joiden kerrotaan pitävän muun muassa nälkää ja sisältävän paljon omega 3 -rasvoja. 

Lohi
Kaunotar lisää omaan ruokavalioonsa lohta aina kun mahdollista. Tähti on kertonut kärsineensä nuorempana paljon iho-ongelmista ja muun muassa aknesta. Tästäkin vinkistä Beckham saa kiittää erästä dermatologia, joka suositteli lohta päivittäiseen ruokavalioon. Jos määrä kuulostaa hurjalta, voi lohta lisätä myös öljyn muodossa ruokiin. 

Lue myös: David Beckham toivotti isälleen hyvää syntymäpäivää harvinaisella yhteiskuvalla

Lue myös: Brooklyn Beckham iski jumalaisen kauniin laulajattaren - katso kuvat

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat