Kuva: AOP

Karulla videolla kohauttaneesta Sinead O'Connorista uutta tietoa - "Ei ole itsetuhoinen"

09.08.2017 15:00 - Iiro Myllymäki

Sinead O'Connorin Facebook-seinällä on jaettu tilannepäivitys naisen voinnista.

Kirjoitimme eilen takavuosien laulajatähti Sinead O’Connorin, 50, julkaisemasta karusta videosta, jossa hän avautui itkuisena elämästään mielenterveysongelmien keskellä. Hän kertoi asuvansa motellissa New Jerseyssä ja kamppailevansa elämästään joka päivä. Naisella on diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö kymmenen vuotta sitten.

- Olen aivan yksin. Elämässäni ei ole yhtään ketään muuta paitsi lääkärini, psykiatrini, joka on maailman ihanin mies. Hän sanoo, että olen hänen sankarinsa. Tämä on oikeastaan ainoa asia, joka pitää minut tällä hetkellä hengissä, O’Connor kertoi videolla.

Naisen avautuminen sai ihmiset huolestumaan. Nyt ihmisten huolta on lievitelty Sinead O’Connorin Facebook-sivulla julkaistussa päivityksessä. Ei ole tietoa, kuka päivityksen on kirjoittanut, mutta päivityksessä väitetään, että nainen on turvassa eikä hän ole itsetuhoinen.

”Hänet on ympäröity rakkaudella, ja hän saa parasta mahdollista hoitoa. Hän pyysi, että tämä viesti julkaistaan, sillä hän tietää, että olette hänestä huolissaan”, päivityksessä kirjoitetaan.

Videon tultua julkisuuteen poliisi kävi tekemässä tarkastuksen motelliin, jossa nainen sanoi asustavansa. Naista ei löytynyt sieltä, ja poliisin tietojen mukaan O’Connor ei enää asu kyseisessä motellissa. Poliisilla ei ole tietoa, missä nainen tällä hetkellä asuu.

Voit katsoa huolta herättäneen videon kokonaisuudessaan alta:

Lue myös: Sinead O'Connorin avoin kirjoitus yllätti fanit: Kieltäytyy jatkossa esittämästä hittikappalettaan

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat