Kuva: Mikko Räsänen

SuomiRock uudistuu - uudet juontajat julkistettiin

17.08.2017 11:47 - Mikko Räsänen

SuomiRock kaappasi aamushow'nsa vetäjiksi kolme nimekästä persoonaa.

Viime marraskuussa perustettu radiokanava SuomiRock on uusinut ohjelmistonsa. Aamussa aloittaa Radio Cityltä tuttu juontajakaksikko Ville Kinaret ja Mikko Honkanen ja tiimin täydentää Shirly Karvinen. Hän tuli Bauer Medialle harjoittelijaksi viime keväänä ja hyvin mennyt harjoittelu toi hänelle kesätyöpaikan SuomiRockin juontajana. Kesä päättyi, mutta Karvisen työt eivät loppuneetkaan, vaan hänet värvättiin pysyväksi osaksi SuomiRockin uutta aamushow’ta.

- Jokainen, joka kuunteli kesällä SuomiRockia, on huomannut, että Shirly on kuin tehty radioon. Hänellä on luontaista lahjakkuutta, ja kun se yhdistetään rautaiseen asenteeseen, on hän ansainnut paikkansa konkarijuontajien rinnalla, SuomiRockin päällikkö Jani Rajalin kertoo.

Mikko Honkanen (vas.) ja Ville Kinaret ovat juontaneet vuosia yhdessä. Nyt SuomiRockille siirtyvä kaksikko saa tiimiinsä kolmanneksi pyöräksi Shirly Karvisen. (kuva: Mikko Räsänen)

SuomiRockin uudistukset eivät lopu tähän, vaan myös iltapäiväohjelma laitetaan uusiksi. Siellä tuoreeksi parivaljakoksi yhdistettiin kanavalta jo aiemmin tutut äänet Matti Mäki-Kokkila ja Rea Haverinen. Uudet aamu- ja iltapäiväohjelmat alkavat maanantaina 21.8.

Viime marraskuussa perustettu SuomiRock haluaa nostaa suomenkielisen rock-musiikin asemaa maamme radiokentässä. Kotimainen musiikki on suosittua mutta olemassa olevat kanavat eivät tarjoa hyvää vaihtoehtoa niille, jotka ovat Suomirockinsa imeneet jo äidinmaidossa. Musiikki tarjoaa cocktailin kaikkien aikojen suosituimmista genren biiseistä Juicesta Apulantaan ja Hassisen Koneesta Happoradioon.

Matti Mäki-Kokkila ja Rea Haverinen vetävät SuomiRockin iltapäiväohjelmaa ensi maanantaista lähtien. (kuva: Mikko Räsänen)

Jos kotimainen rock-musiikki on lähellä sydäntäsi, niin liity SuomiRockin Facebook-ryhmään osoitteessa: https://www.facebook.com/suomirocksaalaulaa/?fref=ts

Kilpailut

Uusimmat