Kuva: AOP

Huippumalli Chrissy Teigen avautui suhteestaan alkoholiin: "Join liikaa"

22.08.2017 08:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Teigenin mukaan hän vihasi ihmistä, joka hänessä nousi esiin alkoholin nauttimisen jälkeen.

Mallikaunotar Chrissy Teigen, 31, kertoo tuoreessa Cosmopolitanin tekemässä haastattelussa suhteestaan alkoholiin. Hänen mukaansa hän joutui jossain vaiheessa tilanteeseen, jossa hän tajusi juovansa aivan liikaa.

- Olin tilanteessa, jossa todellakin join liikaa. Minulla oli tapana olla meikattavana ja kammattavana, ja samalla nautin lasillisen viiniä. Otin myös lasillisen ennen ja jälkeen lavalle nousemisen, hän kertoo.

Teigenin mukaan hän ei todellakaan pitänyt siitä ihmisestä, jollaiseksi hän muuttui.

- Sen jälkeen olin todella inhottava niitä ihmisiä kohtaan, joita ihailen ja kunnioitan. En pitänyt siitä. Se tunne, se on jotain aivan kamalaa. Siitä ei seuraa mitään hyvää minulle, ei Johnylle tai kenellekään muulle.

Teigenin mukaan hänen perheessään esiintyy alkoholiongelmaa. Siksi hän kuuluukin niihin ihmisiin, jotka eivät voi ottaa vain yhtä drinkkiä. Hän myös myöntää ottanseensa mielialalääkkeitä yhdessä alkoholin kanssa synnytyksen jälkeisen masennuksen aikana.

- Kukaan ei sanonut minulle mitään. Kaikki olettivat minun olevan kunnossa, sillä tunsin olevani ihan ok seuraavana aamuna.

Noin kuukausi sitten, Balilla vietetyn lomamatkan aikana, Teigen päätti muutta elämänsä. Hän jätti alkoholin ja alkoi syödä paremmin.

- Se tunne oli mahtava. Heräsin onnellisena ja huomasin voivani paljon paremmin.

Nyt Teigen on palannut takaisin Los Angelesiin, jossa alkoholia ja juhlia on aina tarjolla. Miten hän saa pidettyä homman kasassa?

- Ajattelin aina, että minulla pitää ola joku tavoite, jotta saan itseni raittiiksi. Nyt kuitenkin ymmärrän, että en halua olla sellainen. Minun tulee korjata itseni.

Lue myös: Malli Chrissy Teigen kamppailee hyväksyäkseen vartalonsa: "Olen itkenyt miehelleni asiasta"

Lue myös: Malli Chrissy Teigen julkaisi samaistuttavan kuvan: "Nämä ovat kasvoni kuukautisten aikaan"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat