Kuva: Youtube

Chisu ja Jörn Donner tanssivat Pulp Fictionin tyyliin filmifestivaalin trailerilla - katso

27.08.2017 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Trailerilla nähdään myös Heikki Paasonen ja Maisa Torppa.

Vuosittainen Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali valtaa Helsingin 14.-24.9. Tänä vuonna festivaali viettää 30-vuotisjuhlavuottaan. Festivaalin markkinointiin on tänäkin vuonna kuvattu elokuvallinen traileri, jota esitetään elokuvateattereissa.

Tämänvuotista traileria tähdittävät pop-tähti Chisu sekä kirjailija ja elokuvaohjaaja Jörn Donner. Trailerilla nähdään myös juontaja Heikki Paasonen ja tosi-tv-tähti Maisa Torppa. Traileri mukailee Quentin Tarantinon Pulp Fiction -elokuvan kuuluisaa kohtausta, jossa Uma Thurmanin ja John Travoltan esittämät hahmot osallistuvat tanssikilpailuun.

Rakkautta & Anarkiaa -nettisivustolla kerrotaan, että trailerin on ohjannut Juho Konstig ja sen on käsikirjoittanut Olli Hongisto. Kaksikko halusi traileria tähdittämään henkilöt, joista rakkaus ja anarkia välittyvät. Sekä Chisu että Jörn Donner innostuivat ideasta heti. Trailerin tekijöistä oli haastavaa ohjata ohjaajalegenda Donneria, jonka ohjaajapersoona tuli esille kuvausten aikana.

- Ilmassa oli ajoittain sähköä ja hyvä niin, niin pysyttiin hereillä pitkälle aamuyöhön. Meillä oli paskat housussa alusta loppuun ja vähän varmaan vieläkin koko homman kanssa. Toki tässä on tavallista kunniallisempi fiilis istua niissä housuissa, kun sai tehdä töitä noinkin hienojen henkilöiden kanssa, trailerin tekijät kertovat festivaalien nettisivuilla.

Voit katsoa trailerin alta:

Chisu itse on mainostanut traileria Facebook-sivullaan. Katso päivitys alta, ja jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Chisu musiikin tekemisestä: "Kun liikutun, tiedän että kappaleessa on sitä jotain"

Lähde: Hiff.fi

Kilpailut

Uusimmat