Kuva: Senja Rapila

Vapaaottelija Makwan Amirkhani saa runsaasti treffipyyntöjä: "Viestejä tulee myös miehiltä"

26.09.2017 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Amirkhanin mukaan hän pitää naisellisista naisista.

Vapaaottelija Makwan Amirkhani, 28, saa runsaasti viestejä sosiaalisessa mediassa. Sisällöltään ne ovat monimuotoisia. Osa kehuu ottelusta, toinen ihastelee miehen koiraa ja kolmas sen sijaan ehdottaa lähempää tuttavuutta.

Amirkhanin mukaan eniten viestejä tulee Facebookin kautta.

- Vanhemmilta naisilta tulee paljon viestejä, mutta on mukana myös viestejä miehiltä. On hauskaa huomata, millainen ero on nuorten ja vanhempien naisten iskuyrityksissä. Nuori pyytää usein kävelylle tai muuta sellaista, vanhempi sen sijaan ehdottaa saunomista, Amirkhani nauraa Voice.fi:n haastattelussa.

Amirkhanin mukaan hän pyrkii vastaamaan jokaiseen viestiin. Tosin sisältöön hänellä ei ole aikaa panostaa.

- Alussa vastasin kaikille, mutta tajusin, että kun kaikki vastaavat takaisin, on viestejä kaksinkertainen määrä. Päätinkin sen jälkeen, että lähetän aina sydämen viestin lähettäjälle. Se on merkki siitä, että olen lukenut viestin, hän kertoo.

Mutta millainen nainen "Makun" sitten oikein sytyttää? Miehen mukaan naisellinen nainen, joka pärjää tilanteessa kuin tilanteessa.

- Pidän naisesta, joka osaa pitää huolen itsestään. On hienoa, että minun ei tarvitse miettiä, että miten hän pärjää, kun en ole kotona. Haluan, että nainen on naisellinen ja käyttäytyy ja pukeutuu kuin nainen. En nimittäin halua olla se nainen kämpässä, hän naurahtaa.

(kuva: Senja Rapila)

- Tietenkin ulkonäölläkin on väliä, sitä on turha kieltää. Sen lisäksi on tärkeää, että on luotettava, lojaali ja rehellinen. vaikea silti koskaan täysin sanoa, että millainen naisen pitää olla. Uskon kuitenkin siihen, että kun se Oikea tulee vastaan, niin sen tietää molemmat.

"Se on merkki hyvinvoinnista"

Amirkhanille itselleenkin ulkonäkö ja siitä huolehtiminen on tärkeää. Hän kertookin olevansa todellinen hajuvesien suurkuluttaja.

- Ulkonäöllä ihminen antaa signaalin läheisilleen siitä, että voi hyvin. Sitä ei voi feikata. Itse olen aina pitänyt hajuvesistä ja noin 10 vuotta olen niitä keräillyt ja saanut lahjaksi, hän kertoo.

Myös kodin siisteys on ammattiurheilijalle tärkeää. Pyykit ovat koneessa ja tavarat muutenkin omilla paikoillaan.

- Ei ole päivääkään etten siivoaisi, minullahan on koira enkä tykkää epäsiisteydestä. En pidä siitä, että tavarat lopuu joka puolella, enkä löydä niitä oikeilta paikoilta. Myös puhtaat lakanat pitää aina olla.

Myös pyykkikone käy Amirkhanin kotona tiuhaan. Kiitos aktiivisien elämän.

- En koskaan treenaa kahta kertaa samoilla vaatteilla, joten pesen pyykkiä monta kertaa viikossa.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Suomen erikoisin työ: Makwan Amirkhanin hanskanlämmittäjä saa 1000 euroa minuutin työstä

Lue myös: Elämäkerran julkaissut Makwan Amirkhani: "En kaunistele imagoani"

Kilpailut

Uusimmat