Kuva: Senja Rapila

Mikael Gabriel paljasti parhaan lapsuusmuistonsa - mukana yllättävä henkilö

13.09.2017 08:45 - Katariina Auvinen

Paras muisto lapsuudesta vie räppärin istumaan gladiaattorinakin tunnetun Tony Halmeen syliin.

Räppäri Mikael Gabriel paljasti Elämää lapselle -konsertissa, että häneltä ja Isac Elliotilta tulee toinen yhteisbiisi ensi keskiviikkona. Tunteikas ilta vei Gabrielin muistelemaan omaa värikästä lapsuuttaan, josta menoa ja meininkiä ei ole puuttunut. 

Räppäri on avautunut muun muassa siitä, miten hänet otettiin huostaan teini-ikäisenä. Hän kuitenkin antaa kaiken tuen äidilleen, kertoen tämän olleen oikea teko. Sen sijaan paras lapsuusmuisto liittyy alkuperäisenä gladiaattorina tunnettuun nyrkkeilijä, kansanedustaja Tony Halmeen

Halme kuoli 47-vuotiaana vuonna 2010. 

-Muistan, että istuin Tony Halmeen sylissä, kun hän sanoi, että syö poika ruisleipää niin kasvat yhtä isoksi ja vahvaksi kuin minä. Ruisleivät jäi kyllä tältä jätkältä syömättä, mutta se oli siiteintä ikinä, Gabriel kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa.  

Gabriel kertoo, että hänen äitinsä oli ommellut Halmeelle hänen muistikuviensa mukaan takin, joka vei äidin sekä pojan Halmeen nyrkkeilymatsiin. 

-Se oli kisiksellä ja muistan sen vielä niin elävästi. Sain Halmeelta nimmarit ja se otti syliin. Se hetki oli iso juttu pienelle pojalle, Gabriel tunnelmoi. 

Lue myös: Mikael Gabriel ja Triana-rakas hehkuvat onnea - julkaisivat hempeän kuvan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat