Kuva: MTV

MTV: Ensitreffit alttarilla -Esa ensimmäisestä yöstä Aliisan kanssa: "Huoneeseen laskeutui hiljaisuus"

18.09.2017 15:42 - Anna Hopi

Aliisa ei ollut asiantuntijoiden sulhovalinnasta varma avioitumisen jälkeen.

AVA:n Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kolme sinkkuparia meni naimisiin ja aloitti yhteisen elämän toisiaan entuudestaan tuntematta.Yksi pareista oli Esa ja Aliisa, jotka kokivat tunteiden vuoristarataa jo hääpäivänään. Aliisa alkoi katua naimisiinmenoa avioitumisen jälkeen, ja Esa joutui rauhoittelemaan morsiantaan.

Huomenna tiistaina nähdään, miten parien yhteinen arki on alkanut sujua. Esa kertoo MTV-kanavan haastattelussa parin ensimmäisestä yhteisestä yöstä.

– Oli hämmentävä olo. Että tuossa on tuo toinen ihminen ja nyt olemme naimisissa. Hääpäivä oli niin vauhdikas ja täynnä tiivistä menoa, että hotelliin saapuessa takki oli aika tyhjänä. Ei sitä tilannetta oikein tajunnut. Huoneeseen laskeutui hiljaisuus, Esa muistelee hämmentävää aikaa.

Pari jatkoi miehen mukaan tutustumista pitkälle yöhön. Oli kiire saada tietää toisesta heti kaikki. Esa kehuu tilannetta ainutkertaiseksi, jollaista ei tule eteen normaalielämässä.

Lähde: MTV.

Ensitreffit alttarilla -ohjelma AVA-kanavalla klo 21.

Radio Nova etsii yhdessä Ensitreffit alttarilla -ohjelman kanssa kaikkien aikojen suurimpia rakkauslauluja. Mikä laulu tuo mieleesi spesiaalin hetken? Äänestä biisisuosikkiasi täällä.

Lue myös: Uudet Ensitreffit alttarilla -parit psykologin analyysissa: "Vaatimuksia ja tunteiden vuoristorataa"

Kilpailut

Uusimmat