Kuva: AOP

Rakkaushuhut pyörivät eronneen Josh Duhamelin ympärillä - lähentyi X-Men -kaunottaren kanssa?

19.09.2017 19:30 - Anna Hopi

Duhamel on yhdistetty romanttisessa mielessä tulevan elokuvansa vastanäyttelijään.

Kerroimme vastikään The Black Eyed Peas -yhtyeen laulaja Fergien, 42, ja Transformers -näyttelijä Josh Duhamelin erosta. Pari on eronnut kaikessa hiljaisuudessa kuukausia sitten. Eron kerrotaan johtuneen erilaisista elämäntyyleistä ja lapsihaaveista. Nyt Josh Duhamel on yhdistetty romanttisesti X-Men-elokuvista tutun Olivia Munnin, 37,  kanssa.

44-vuotias Duhamel on kuvannut The Buddy Games -elokuvaa yhdessä Olivia Munnin kanssa. Näyttelijät ovat vanhoja ystäviä vuosien takaa, mutta heidän väliensä on huhuttu lähentyneen elokuvan kuvausten aikana. Munn erosi omasta poikaystävästään NFL-tähti Aaron Rogersista aikaisemmin tänä vuonna, minkä jälkeen hän tukeutui Duhameliin.

- Josh muutti pois Fergien ja hänen yhteisestä kodista viime keväänä ja meni kuvaamaan elokuvaa Olivian kanssa. Olivia oli vasta eronnut ja näyttelee Duhamelin vaimoa elokuvassa, ja pari vietti paljon aikaa kuvauksissa, lähipiiristä kerrotaan The Sun -lehdelle.

- He viettivät aikaa viihtyisillä päivällisillä. Siitä lähtivät liikkeelle huhut, että heidän välillään on jotain. Outoa asiassa on se, että Fergie on myös hyvä ystävä Olivian kanssa. Jos Josh ja Olivia alkavat seurustella, siitä tulee todella kiusallista.

Olivia kirjoitti äskettäin Josh Duhamelista koskettavan kirjoituksen, kun pari alkoi kuvamaan yhdessä elokuvaa.

"Tapasin Josh Duhamelin ensi kertaa, kun olin muuttanut kaksi viikkoa sitten Los Angelesiin ja näyttelin extraa hänen Las Vegas -sarjassaan. Hän oli todella mukava kaikille näyttelijöille., " Munn kirjoitti.

Lähde: The Sun.

Lue myös: Fergie ja Josh Duhamel erosivat 14 vuoden yhdessäolon jälkeen!

Uusimmat