Kuva: AOP

Kim Kardashian tylyttää Caitlyn Jenneriä: "Hän on valehtelija, hän ei ole hyvä ihminen"

28.09.2017 09:44 - Iiro Myllymäki

Kim Kardashian on pahoittanut mielensä Jennerin omaelämäkertakirjan väitteistä.

Kim Kardashianin ja hänen aiemman isäpuolensa Caitlyn Jennerin välit ovat viilenneet, mistä kertovat myös Kardashianin uudet kommentit. Kim Kardashian tylyttää hänen äitinsä entistä aviomiestä, sittemmin sukupuoltaan korjannutta Caitlyn Jenneriä uudessa videopätkässä Keeping Up With The Kardashians -tosi-tv-sarjasta.

Naisen laukomat kommentit liittyvät Caitlyn Jennerin omaelämäkertakirjassa esitettyihin väitteisiin. Kirjassa Jenner väittää, että Kim Kardashianin isä Robert Kardashian uskoi hänen ystävänsä O.J. Simpsonin olevan syyllinen Nicole Brown Simpsonin ja Ron Goldmanin murhiin, vaikka hän olikin mukana oikeudenkäynnissä Simpsonin puolustuksen osana. Kirjan mukaan Robert kertoi itse asiasta Caitlynille.

Caitlyn Jenner (kuva: SplashNews)

Kim Kardashian oli saanut kirjasta version luettavaksi ennen julkaisua ja hänen mukaansa O.J. Simpson -väitteet lisättiin kirjaan vasta tämän jälkeen. Kardashian on tästä kimpaantunut.

- Hän sanoi, että ’lopullisessa versiossa on joitain muitakin asioita, mutta älä huoli, ne eivät liity sinuun’. Joten hän valehteli minulle, koska kyllä se liittyy minuun, jos kyse on minun isästäni. Olen aina pitänyt Caitlynin puolia. Hän on valehtelija. Hän ei ole hyvä ihminen, Kardashian sanoo.

Caitlyn Jenner on aiemmin kommentoinut olevansa harmissaan hänen ja Kim Kardashianin välirikosta.

Lue myös: Kim Kardashian paljastaa: Ei ole puhunut Caitlyn Jennerille kuukausiin

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat