Kuva: AOP

Kim Kardashian tyrmistyi "selluliittikuvistaan" - "En todellakaan näytä tuolta!"

05.10.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Tosi-tv-tähti kuvattiin lomallaan vähemmän imarteleviin paparazzikuviin. Naisen ensireaktio kuviin oli pöyristynyt.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianista, 36, levisi aiemmin tänä vuonna paparazzin ottamia, vähemmän imartelevia bikinikuvia. Naisen Meksikon-lomalla otetuista kuvista nousi suuri kohu, sillä monen mielestä naisen takapuoli näytti niissä täysin erilaiselta kuin vaikkapa lehtien kansikuvissa tai naisen omissa sosiaalisen median julkaisuissa. Kardashian kommentoi tuolloin, että hän uskoi ihmisten photoshopanneen kuvia tarkoituksella näyttämään huonommilta.

Nyt E! Entertainment on julkaissut videomateriaalia ensimmäisestä kerrasta, kun Kardashian itse näkee kyseiset kuvat. Materiaali on peräisin Keeping Up With The Kardashians -sarjasta. Nainen on ottamassa aurinkoa ystäviensä kanssa, kun hänelle näytetään kyseiset kuvat.

- Voi hyvä jumala, Kardashian ensin toteaa.

- En tajua. En todellakaan näytä tuolta, nainen sanoo sitten.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Tämän jälkeen Kardashian selittää, miten oli yrittänyt saada lomastaan niin yksityisen kuin mahdollista.

- Ajattelin, että menemme yksityiselle lomalle, enkä julkaise mitään sosiaaliseen mediaan. Tein kaikkeni, jotta saisimme yksityisyyttä. Sitten minusta otetaankin kuvia ja jos ne eivät ole täydellisiä, sinua haukutaan ja kritisoidaan niistä. Se, että tuo on ihmisten mielestä ok, on niin turhauttavaa, Kardashian sanoo.

Voit katsoa videopätkän alta:

Lue myös: Kim Kardashianin sijaissynnyttäjän kuvat vuotivat nettiin - pari pelkää syntymättömän lapsen puolesta

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat