Kuva: AOP

Kim Kardashianin sijaissynnyttäjän kuvat vuotivat nettiin - pari pelkää syntymättömän lapsen puolesta

29.09.2017 10:45 - Katariina Auvinen

Kim Kardashian ja Kanye West ovat epätoivoisia kuvien tultua julki.

Kim Kardashian, 36, ja Kanye West, 40, odottavat kolmatta lastaan sijaissynnyttäjän avulla. Sijaissynnyttäjästä on tihkunut tietoa julkisuuteen, mutta nyt synnyttäjän kuvia on vuotanut nettiin. Kyseessä on 27-vuotias nainen, jonka on määrä synnyttää parille tyttövauva tammikuussa. 

The Sun-julkaisun mukaan Kardashian panikoi vuotaneiden kuvien vuoksi syntymättömän lapsensa turvallisuudesta. Perheen lähipiiristä kerrotaan, että keväällä sattuneen ryöstön vuoksi, nainen on ollut erityisen varpaillaan. Kardashian ryöstettiin Pariisissa, jossa vorojen matkaan lähti lukemattomia määriä arvokkaita koruja. 

Parin mukaan heidän ensimmäinen päätavoitteensa oli pitää sijaissynnyttäjän henkilöllisyys salassa, naisen ja syntymättömän lapsen turvallisuuden vuoksi. Kardashian ja West ovat järjestäneet sijaissynnyttäjälle lisää turvamiehiä. 

-Kim ja Kanye pelkäävät, että joku saattaa vahingoittaa sijaissynnyttäjää. Kanye oli niin vihainen, kun hän kuuli uutisesta. Hän soitti heti turvallisuustiimille tentaten, miten kuvien vuotaminen on mahdollista, lähde paljastaa julkaisulle. 

Pariskunnalla on jo ennestään kaksi lasta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Millainen on nainen, joka synnyttää lapsen Kim Kardashianille ja Kanye Westille? Tiedot julki

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat