Kuva: AOP

Pink lähetti Eminemille rakkaudentäyteisen sähköpostin - räppärin vastaus loksautti leuan

15.10.2017 23:15 - Iiro Myllymäki

Pinkin kertomuksen mukaan Eminem on viestittelyissään varsin vähäsanainen.

Pop-tähti Pink julkaisi viime perjantaina uuden albuminsa Beautiful Trauma. Albumilta löytyy Revenge-niminen yhteiskappale räppäri Eminemin kanssa. Kaksikko on vieraillut aiemminkin toistensa albumeilla. Nyt Pink on kertonut haastatteluissa, miten uusi yhteiskappale sai alkunsa.

Pinkin kertomuksen mukaan hän oli työstänyt kappaletta yhdessä biisinkirjoittaja-tuottaja Max Martinin kanssa ja kumonnut viinilasillisia samalla. Hän oli kirjoittanut kappaleeseen räppiosuuden ja päätti viinipäissään ottaa yhteyttä Eminemiin.

- Kirjoitin, että ”tiedät kyllä että rakastan sinua. Tykkään siitä, että teet yhteistyötä usein samojen artistien kanssa useammin, kuten Rihannan. Hän on kuumempi kuin minä, mutta minä olen hauskempi. Aion tähdätä räpin Grammy-palkintoon, ja ajattelin ottaa sinut mukaani.’ Se oli pitkä sähköpostiviesti, ja hän kirjoitti minulle takaisin heti ja sanoi vain ”okei”, Pink kertoo Entertainment Weeklyn haastattelussa.

Eminem (kuva: AOP)

Toisessa haastattelussa Pink kuvaili lähettämäänsä sähköpostiviestiä ikään kuin rakkauskirjeeksi. Kului neljä päivää, ja Eminem lähetti rap-osuutensa sähköpostilla Pinkille. Pink kiitteli miestä vuolain sanoin yhteistyöstä, ja jälleen Eminem vastasi vain yhdellä sanalla – ”okei”. Vaikka Eminem on kykeneväinen sylkemään riimejä suustaan tulisella tempolla, ilmeisesti sama ei päde hänen viestittelytottumuksiinsa.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, voit kuunnella kaksikon uusimman yhteistyön hedelmän alta:

Lue myös: Pink teki tunnustuksen avioliitostaan: "Uskollisena pysyminen käy työstä"

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat