Kuva: AOP

Pink teki tunnustuksen avioliitostaan: "Uskollisena pysyminen käy työstä"

13.10.2017 21:45 - Katariina Auvinen

Laulaja kertoo, että eräänä vuonna hän ei harrastanut seksiä ollenkaan miehensä kanssa.

Laulaja Pink, 38, tunnetaan räväkän tyylinsä lisäksi myös suorapuheisesta tyylistään. Pink todisti väittämän taas todeksi, kun hän lausui ääneen sen, mitä miljoonat ihmiset varmasti ovat joskus ajatelleet.  

Hän avautui pitkäaikaisesta avioliitostaan Independent-julkaisussa. Pink on ollut naimisissa motocross-ajaja Carey Hartin, 42, kanssa vuodesta 2006 lähtien. 

- On hetkiä, jolloin katson Careyta ja mietin, kuinka täydellinen mies, isä ja puoliso hän on. Toisaalta on taas niitä pilkahduksia, jolloin en voi sietää häntä silmissäni. Ajattelen, ettei meillä ole mitään yhteistä, Pink kommentoi. 

Parin avioliitossa on ollut paljon ylä- ja alamäkiä. He jopa erosivat toisistaan kahdeksi vuodeksi, palaten yhteen vuonna 2009. Laulaja myöntää myös, että toiselle uskollisena pysyminen käy työstä. 

- Olet siinä pisteessä, että et ole harrastanut seksiä vuoteen. Mietin, että onko tämä nyt suhteemme loppu. Haluanko minä häntä? Haluaako hän minua? Yksiavioisena pysyminen ei ole helppoa, mutta kun teet sen työn, se on sen arvoista, hän kommentoi. 

Lue myös: Pink teki paljastuksen avioliitostaan: "Annoin vihkisormuksen takaisin miehelleni joka ilta"

Lähde: Independent 

Kilpailut

Uusimmat