Kuva: AOP

Syövän voittanut Beverly Hills 90210 -tähti julkaisi karun kuvan syöpähoitojen alusta

16.10.2017 20:45 - Senja Rapila

Shannen Doherty jakoi hyvin henkilökohtaisen kuvan Instagram-tilillään. Kuva on otettu tähden ensimmäisen syöpähoidon jälkeen.

Beverly Hills 90210 -näyttelijä Shannon Doherty, 46, sairastui rintasyöpään helmikuussa 2015. Näyttelijätär on jakanut taistelunsa avoimesti sosiaalisessa mediassa kuvin ja tekstein. Henkilökohtaiset otokset ovat näyttäneet raa'asti ja suorasti sen, millaista taistelu on ollut hyvinä ja pahoina hetkinä.

Aiemmin tänä vuonna Doherty kertoi selättäneensä vihdoin syövän ja palaavansa näyttelijäntöihin. Nyt hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa henkilökohtaisen kuvan ajalta, jolloin hän aloitti kemoterapian.

Kuvassa Doherty itkee ja pitää kädessään hiustuppoja.

"Tämä kuva on niin henkilökohtainen minulle. Olin vasta aloittanut kemoterapian. Käytin kylmäälakkia toivoen, etten menettäisi hiuksiani. Lopputulos oli hiustuppoja käsissäni. Voin pahoin, tunsin, että romahdan. Sain ihmisiä ja menetin ihmisiä. Heikennyin ja voimistuin. Tunsin oloni rumaksi ja silti kauniimmaksi sisältä, mitä olen koskaan ennen tuntenut", Doherty kirjoittaa Instagramiin lisäämänsä kuvan yhteyteen.

"Muistan tämän kuin eilisen, kuin se olisi tapahtunut vain minuutti sitten. Syövällä on niin monta vaihetta. shokki, kieltäminen, hyväksyminen, viha, paheksunta, kapina, pelko, arvostus, kauneus. Remissio. Myös silloin vaiheet vain tulivat. Syöpä on kanssasi ikuisesti."

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lue myös: Älä sivuuta salakavalan kynsimelanooman oireita - tunnista merkit ja hakeudu lääkäriin ajoissa

Lue myös: Rintasyövästä toipuneen naisen rintoja koristavat ruusutatuoinnit - katso upea kuva

Kilpailut

Uusimmat