Kuva: AOP

Kim Kardashian paljasti menneensä äärimmilleen ihosairauden hoidossa - kokeili sisarensa rintamaitoa

18.10.2017 08:45 - Katariina Auvinen

Kardashian kärsii psoriasiksesta.

Kim Kardashian, 36, on paljastanut julkisuudessakin kärsivänsä parantumattomasta ihosairaudesta, psoriasiksesta. Kardashian ei ole ainut julkisuuden henkilö, joka on avautunut kärsimästään sairaudesta. Muun muassa malli ja näyttelijä, Cara Delevigne, on avautunut ihon liikakasvua aiheuttavasta sairaudesta. 

Sairaus oireilee muun muassa ihottumana, joka hilseilee ja kutiaa. Ihosairauden hoitoon käytetään muun muassa valohoitoa ja saatavilla on myös lääkevoiteita. Kardashian kertoi itse tiistaina, että hän on käyttänyt mitä erikoisimpia hoitokeinoja ihosairauteensa. Nainen sanoo kokeilleensa muun muassa hänen sisarensa, Kourtneyn, rintamaitoa. 

Mitä ilmeisimmin kokeilu ei toiminut, koska Kardashian päätti luopua siitä. 

- Kun olen elänyt taudin kanssa nyt seitsemän vuotta, olen toisaalta hyväksynyt sen jo osaksi elämääni, mutta se saa minut vieläkin ajoittain epävarmaksi, hän kertoo. 

Hän sanoo kokeilleensa nyt myös merilevää sisältäviä kauneustuotteita. Hänen mukaansa merilevässä on tulehdusta hillitseviä ainesosia. 

- Merilevä on itsessään jo rauhoittavaa. Käytän sitä erityisesti ihottuma-alueelle rauhoittamaan ja parantamaan ihoa, hän kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan. 

Lue myös: Raskaana olevan Khloé Kardashianin julkaisema kuva hämmentää: "Missä vatsa?"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat