Kuva: AOP

Pricilla Presley, 72, ei halua olla enää tekemisissä skientologian kanssa: "Olen saanut tarpeekseni"

23.10.2017 07:45 - Katariina Auvinen

Presley liittyi skientologeihin, kun Elvis Presley kuoli 40 vuotta sitten.

Elviksen entinen vaimo, Pricilla Presley, 72, on kuulunut skientologeihin jo 40 vuotta, mutta lähipiirin mukaan hän on saanut tarpeekseen. Kyseessä on uskonto, joka perustuu yhdysvaltalaisen tieteiskirjailijan L. Ron Hubbardin ajatuksiin. Yksi kuuluisimpia skientologian kannattajia on näyttelijä, Tom Cruise.

Uskonnon ympärillä on leijunut vuosien aikana paljon epämääräistä keskustelua ja sitä on verrattu muun muassa lahkoon. Yhteisön ylimmät jäsenet kyselevät esimerkiksi erittäin yksityiskohtaisia tietoja muun muassa jäsenen seksielämästä. 

Presley on kuitenkin saanut skientologiasta omien sanojensa mukaan tarpeeksi. Presley kertoi päätöksestään läheisille ystävilleen Daily Mailin mukaan. Yhteensä Presley on ehtinyt olla skientologian piireissä mukana 40 vuotta. Pricillan ja Elviksen tytär, Lisa Marie, 49, oli mukana yhteisössä, mutta hän erosi muutama vuosi sitten. 

- Lisa Marien lähtö teki jäämisen vaikeaksi hänen äidilleen, koska he ovat niin läheisiä. Hän sanoi minulle, että hänelle riittää ja hän on saanut tarpeeksi, perheen läheinen ystävä kertoo. 

Eronneet jäsenet ovat raportoineen julkisuudessa, että heitä on jopa kiristetty jäämään uskontoon. Lisa Marie kertoi julkisuudessa, että uskonto murensi häntä hiljalleen. 

- He veivät minun itsetuntoni, rahani yhdessä kaiken muun kanssa. En voinut jäädä, Lisa Marie kertoi aiemmin. 

Pricilla Presley tulee esiintymään Elviksen konserttikiertueella, joka saapuu Suomeen ensi vuoden toukokuussa. 

Elvis in Concert -lippuja myy Lippupiste.  

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat