Kuva: Instagram

Paul Walkerin tytär pääsi sopuun autovalmistajan kanssa - syytti yhtiötä isänsä kuolemasta

25.10.2017 07:45 - Katariina Auvinen

Näyttelijä Paul Walker kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 2013.

Näyttelijä Paul Walkerin tytär, Meadow, 18, on päässyt sopimukseen autovalmistaja Porschen kanssa. Meadow haastoi autovalmistajan oikeuteen vuonna 2015, väittäen hänen isänsä kuolleen automallista johtuvien vikojen vuoksi. Hänen isänsä kuoli vuonna 2013 auto-onnettomuudessa. Tyttären mukaan hänen isänsä olisi jäänyt jumiin väärällä tavalla asennettuihin turvavöihin. 

Paul Walkerin isä, Paul William Walker, haastoi myös autovalmistajan oikeuteen. Nyt taisteluun on tullut kuitenkin päätös. Viime vuonna oikeus totesi, että yhtiö ei ollut syyllinen Walkerin kuolemaan, mutta Meadow ei tyytynyt ratkaisuun. 

Daily Mail -julkaisun mukaan julkisuudessa ei ole kuitenkaan paljastettu, millaisilla ehdoilla osapuolet pääsivät sopuun. 

Auto-onnettomuus sai alkunsa Santa Claritassa, Kaliforniassa marraskuussa vuonna 2013. Mukana oli myös Walkerin ystävä ja entinen kilpa-ajaja, Roger Rodas, joka omisti luksusautoliikkeen. Pari päätti lähteä ajelemaan Porschella, joka oli kohtalokas virhe. Onnettomuus tapahtui, kun Rodas menetti autonsa hallinnan. Auto törmäsi katua reunustaneeseen esteeseen sekä lyhtypylvään kautta puuhun. 

Sen jälkeen ajoneuvo syttyi palamaan ja räjähti. Molemmat miehet kuolivat. 

Auto-onnettomuuten johti poliisien mukaan huima ylinopeus. 

Lue myös: Paul Walkerin tytär julkaisi Instagram-kuvan lähes vuoden tauon jälkeen - katso

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat