Kuva: AOP

Kim Kardashianin Halloween-asu paljasti teräksiset vatsalihakset - katso

28.10.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Kim Kardashian pukeutui Halloweenina tyyli-ikonikseen Cheriksi.

Halloween-villitys on nyt kuumimmillaan, ja myös maailman suurimpiin tosi-tv-tähtiin lukeutuva Kim Kardashian, 36, on antanut pukeutumisessaan parastaan. Nainen on jakanut sosiaalisessa mediassa kuvia itsestään pukeutuneena pop-ikoni Cheriksi.

Naisen look mukailee Cherin vuoden 1973 seksikästä Oscar-gaala-asua. Koristeellinen asu jättää keskivartalon paljaaksi, ja Kim Kardashian osoittaakin asulla omaavansa rautaiset vatsalihakset.

Cher Oscar-gaalassa vuonna 1973 (kuva: AOP)

Kim Kardashianin kanssa Halloween-juhlinnoissa oli hänen ystävänsä Jonathan Cheban, joka esitti Cherin aiemman aviomiehen ja duokumppanin Sonny Bonon roolia. Kaksikko on jakanut sosiaalisessa mediassa videon, jossa he poseeraavat kameralle Cherin Believe-hitin soidessa taustalla. Jos video ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

Kim Kardashian on useaan otteeseen maininnut Cherin olevan hänelle kaikista tärkein tyyliesikuva. Hän on muun muassa jakanut kasapäin Cher-kuvia sosiaalisessa mediassa Cherin syntymäpäivänä ja myös poseerannut muotilehdessä Cheriksi pukeutuneena. Paitsi tyyli-ikonius ja julkisuus, myös sukujuuret yhdistävät Kardashiania ja Cheriä. Heidän molempien isät ovat puoliksi armenialaisia.

Lue myös: Kim Kardashian on kuin kuka tahansa meistä - paparazzi yllätti poikkeuksellisessa tyylissä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat