Kuva: AOP,, Splash

Tähdet, jotka eivät saa tarpeekseen kauneusleikkauksista - katso ennen ja jälkeen -kuvat

06.11.2017 15:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Moni julkkisnainen on muokannut itsestään lähes tunnistamattoman.

Yhä useampi hurahtaa kauneusleikkauksiin jo nuorella iällä. Etenkin Hollywoodissa ulkonäköpaineet ovat kovat, ja moni parikymppinen tähti on ravannut jo lukuisia kertoja kauneuskirurgin pakeilla. 

TheTalko listasi 10 tähteä, jotka ovat koukussa kauneusleikkauksiin. Julkkisnaiset ovat suurentaneet muun muassa huuliaan, rintojaan ja pakaroitaan. Sen lisäksi he ovat käyneet hieman erikoisimmissakin operaatioissa. Katso tähtien kuvat alta.

Aubrey O’Day

Laulaja Aubrey O’Day, 33, tuli tutuksi Danity Kane -yhtyeestä vuonna 2006. Myöhemmin nainen on käynyt muokkaamassa kasvojaan ja vartaloaan lukuisia kertoja kauneuskirurgin pakeilla.

2006 (kuva: AOP)

2016 (kuva: AOP)

Farrah Abraham 

Farrah Abraham, 26, muistetaan parhaiten MTV:n Teen Mom -sarjasta. Hän on myöhemmin muokannut vartaloaan ja kasvojaan. Nainen suurennutti rintojaan ensi kerran vuonna 2010. Lukuisten leikkausten ohella hän on kertonut käyneensä myös kiristämässä myös vaginaa ja peppua.

2010 (kuva: AOP)

2017 (kuva: AOP)

Kim Zolciak

Atlantan Täydelliset naiset -sarjan Kim Zolciak, 39, oli käynyt jo useissa toimenpiteissä vuonna 2009. Nuorempana Zolciak oli brunette. Nyt hänet tunnetaan kurvikkaana blondina.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

2017

Anastasia Karanikolaou

Anastasia Karanikolau, 20, tuli tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä 2000-luvun alkupuolella. Myös vaalea kaunotar on saanut oman faniryhmänsä, sillä hänellä on Instagramissa jo 2,7 miljoonaa seuraajaa. Nuoresta iästään huolimatta hän on tehnyt jo useita kauneusoperaatioita.

(kuva: AOP)

Katso videolta, ketkä muut tähdet ovat koukussa kauneusleikkauksiin.

Lue myös: Tosi-tv-tähti kävi vaginan ja pepun kiristyksessä - kertoi asiasta somessa

Kilpailut

Uusimmat