Kuva: AOP

Kylie Jenner raivostui vauvavatsan photoshoppaamisesta - tunteenpurkaus Twitterissä

06.11.2017 12:15 - Iiro Myllymäki

Kylie Jenner syyttää ihmisiä paparazzikuvien muokkaamisesta.

Tosi-tv-tähti Kylie Jennerin, 20, raskausuutinen nousi alkusyksystä viihdemaailman suurimmaksi puheenaiheeksi. Kylie Jennerin ja hänen poikaystävänsä Travis Scottin, 25, lähipiiristä asia on vahvistettu tiedotusvälineille, mutta toistaiseksi Jenner itse ei ole asiasta tiedottanut. Hän on myös sitkeästi peitellyt vauvavatsaansa, mistä kirjoitimme enemmän tässä jutussa.

Nyt Kylie Jenner on tulistunut hänestä otetuista uusista kuvista, joita hän väittää muokatuiksi. Nainen syyttää Twitteriin kirjoittamassaan päivityksessä paparazzikuvien olevan photoshopattuja, ja hän on väitteensä tueksi kirjoittanut kuvien taustalla näkyvän muokkauksen jälkiä taustan kaarevina muotoina. Nainen myös jakoi Twitterissä kyseiset kuvat, mutta ne on ehditty jo poistaa tekijänoikeudellisista syistä.

Metro.co.uk-sivuston mukaan kuvissa olisi näkynyt seurapiiritähden vauvavatsa hupparin alla. Monet Kylie Jennerin fanit ovat osoittaneet twiitin kommenteissa tyytymättömyytensä naisen haluttomuuteen vahvistaa raskauttaan. Monet utelevat suoraan kommenttikentässä, onko nainen raskaana vai ei.

Lue myös: Kylie ja Kendall Jennerin alusvaatemallisto on viattoman seksikäs - katso persoonalliset kuvat

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat