Kuva: Mikko Räsänen

Krista Siegfrids muisteli menehtynyttä isäänsä häissään - "Tuli kyyneleet silmiin"

12.11.2017 13:15 - Iiro Myllymäki

Siegfrids meni naimisiin kuukausi sitten. Isä oli vahvasti laulajan ajatuksissa hääpäivän aikana.

Laulaja ja Suomen vuoden 2013 euroviisuedustaja Krista Siegfrids, 31, meni vähän yli kuukausi sitten naimisiin puolisonsa Janne Grönroosin, 33, kanssa. Siegfrids kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että hääpäivä oli hänen elämänsä paras päivä ja sen aikana tuli koettua monenlaisia tunteita. Pariskunta meni naimisiin Siegfridsin kotipaikkakunnalla Kaskisissa.

Siegfridsin isä menehtyi äkillisesti, kun laulaja oli vain 15-vuotias. Isä oli vahvasti Siegfridsin ajatuksissa hääpäivän aikana.

- Kävelin alttarille äitini kanssa. Se oli todella koskettavaa, koska yleensä morsian kävelee isänsä kanssa alttarille. Siitä tuli kyllä kyyneleet silmiin, Siegfrids kertoo Voice.fi:lle.

Krista Siegfrids on kirjoittanut isälleen koskettavan Can You See Me -kappaleensa. Tämä kappale kuultiin hääpäivän aikana yhtenä musiikkiesityksenä.

- Halusin muistaa isää ja kunnioittaa häntä tällä tavoin. Sekin oli todella koskettava hetki.

Krista Siegfrids on aiemmin kertonut, että isänpäivä saa hänessä aina haikeat tunteet pintaan.

- Se on aina ikävä päivä minulle. Totta kai ajattelen isää joka päivä ja hän on mukana sydämessä. Mutta aina kun tulee isänpäivä, minusta tulee erityisen melankolinen ja sitä ajattelee, että olisi ihanaa, jos hän olisi elossa ja voisin juhlia häntä, Siegfrids kertoi vuosi sitten.

Lue myös: Naimisiin mennyt Krista Siegfrids jakoi kauniin hääkuvan - mikä upea morsian!

Lue myös: Krista Siegfrids vitsailee tuoreesta avioliitostaan - "Melkein erosimme tänään"

Kilpailut

Uusimmat