Kuva: AOP

Moderni perhe -tähti tulistui intiimiin kuvaan tulleista kommenteista: "Älkää olko tekopyhiä!"

14.11.2017 18:00 - Iiro Myllymäki - Luettu 5 235 kertaa

Sarah Hyland jakoi kuvan itsestään ja poikaystävästään sängyssä, ja eräs kommentti sai hänet puolustuskannalle.

Moderni perhe -sarjasta tutuksi tullut Sarah Hyland, 26, on kommentoinut Twitterissä kipakasti erään netissä jakamansa kuvan saamaa vastaanottoa. Kyseisessä Instagramiin jakamassaan kuvassa Hyland nähtiin makaamassa sängyllä lähekkäin poikaystävänsä Wells Adamsin, 33, ja koiransa kanssa. Kaikki eivät kuvasta ilahtuneet, ja erityisesti yksi kommentti sai Hylandin puolustautumaan. Jos Instagram-kuva ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

Hyland jakoi Twitterissä kuvakaappauksen saamastaan yksityisviestistä, jossa kuvaa kritisoitiin. Jos twiitti ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

”Etkö tiedä, että joidenkin yksityisasioiden pitääkin pysyä yksityisinä, eikä niitä tarvitse jakaa koko maailman kanssa? Pidä seksuaalinen elämäsi yksityisenä, meidän ei tarvitse tietää kaikkia yksityiskohtia yksityiselämästäsi”, kommentissa kirjoitettiin.

Tämä kommentti saattoi Hylandin tietoisuuteen sen, että jotkut pitävät sänkykuvaa epäsoveliaana. Hyland on nyt puolustautunut pitkällä kirjoituksella Twitterissä. Nainen kirjoittaa, että haluaa pitää yksityisyytensä varsinkin parisuhdeasioissa. Silti hän haluaa myös jakaa elämänsä tärkeitä asioita faneilleen sosiaalisen median välityksellä, koska hän arvostaa fanejaan niin paljon.

Twitterissä Hyland ihmettelee myös, että hänen kuvaansa on kritisoitu alastomuudesta.

”Ette edes voi tietää, olenko kuvassa alasti! Kuvasta näkee hädin tuskin yhtään ihoa, mutta Instagram-mallienko on ok pyöriä hiekassa oikeasti alasti? (Kyllä minäkin toisaalta julkaisisin sellaisia kuvia, jos näyttäisin siltä kuin he.) Pointtini on, että älkää olko tekopyhiä”, Hyland kirjoittaa.

Lue myös: Moderni perhe -kaunotar omaa erikoisen poseeraustyylin - katso hulvaton kooste

Lähde: People

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Uusimmat