Kuva: Mikko Räsänen

Oku Luukkainen julkisti bileet ilman esiintyjiä - liput revitään silti käsistä

28.11.2017 11:50 - Mikko Räsänen

Oku Luukkaisen luotsaaman Retroristeilyn liput uhkaavat loppua ennen kuin risteilyn esiintyjiä on edes ehditty julkaisemaan.

Radio Novan Retroperjantaita vetävä Oku Luukkainen julkisti perjantaina tiedon, että seuraava hänen vetämänsä Retroristeily järjestetään 9.-11.3.2018. Koska edelliset kolme Retroristeilyä ovat olleet loppuunmyytyjä, uskallettiin nyt kokeilla erilaista julkistustapaa. Luukkainen nimittäin kertoi vain risteilyn päivämäärän, mutta ei sitä, ketkä ysäriartistin laivalla tulevat hänen lisäkseen esiintymään.

Esiintyjätietojen pimittäminen ei ysärikansaa hillinnyt. Risteilyn lippuja on alettu myydä nopeammin kuin kertaakaan aiemmin.

- Muutamassa tunnissa meni 500 lippua ja viikonlopun aikana tuhat. Ensimmäinen artistijulkistus tehdään vasta parin viikon päästä, mutta tällä tahdilla risteily on myyty loppuun jo ennen sitä, Luukkainen ihmettelee.

Oku Luukkainen esiintyy luonnollisesti itse Retroristeilyllä. Muita artisteja julkaistaan joulukuusta lähtien. (kuva: Mikko Räsänen)

Retroperjantain Facebook-ryhmän keskusteluista ja viesteistä on käynyt ilmi, että monet aiemmilla Retroristeilyillä olleet ovat varanneet paikat uudelle risteilylle heti, kun se oli mahdollista.

- Olen aina pyrkinyt siihen, että Retroristeily olisi jo nimenä tae hyvistä bileistä. Kyllähän tuo lipunmyynti kertoo ihmisten luottavan, että luvassa on taas ihan järjettömän hauskat kaksi iltaa merellä ysärifanien ja -artistien kanssa.

Viking Linen Helsinki-Tukholma välin linjapäällikkö Lauri Orpana ei ole aiemmin nähnyt tällaista kiinnostusta yksittäiseen risteilyyn.

- Onhan tämä todella poikkeuksellista, että kuukausia aikaisemmin myydään puolet laivasta hetkessä täyteen. Se on merkki siitä, että edellisetkin bileet on olleet hyvät.

Orpana kertoo, että lipunmyynti on jatkunut hyvänä.

- Tiistaiaamuna oli 1200 paikkaa mennyt. Se on yli 60 prosenttia koko laivan kapasiteetista, ja koko ajan menee lisää. 

- Retroristeilyt ovat kaikki olleet loppuunmyytyjä, ja risteily on myyty loppuun kerta kerralta nopeammin. Se on selkeä osoitus siitä, että ysäribuumi ei ole laantumassa.

Katso kuvagalleria edellisestä Retroristeilystä täältä.

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan

Kilpailut

Uusimmat