Kuva: AOP

Näyttelijä sai kenkää Netflix-sarjasta - syynä neljän naisen raiskaussyytökset

05.12.2017 17:30 - Iiro Myllymäki

Danny Masterson joutuu jättäytymään pois The Ranch -sarjasta.

Näyttelijä Danny Masterson, 41, joutuu lähtemään Netflix-sarja The Ranchista häntä kohtaan esitettyjen raiskaussyytösten takia. Neljä naista on syyttänyt miestä raiskauksista, ja tällä hetkellä Los Angelesin poliisi tutkii tapauksia.

Netflix tiedotti päätöksestään tiistaina sanoen, että ”meneillään olevat keskustelut” johtivat päätökseen kirjoittaa Mastersonin hahmo ulos sarjasta.

- Eilen oli hänen viimeinen päivänsä sarjassa, ja sarjan tuotanto jatkuu vuoden 2018 alussa ilman häntä, Netflix tiedottaa.

Masterson on kommentoinut TMZ:lle olevansa hyvin pettynyt Netflixin päätöksestä.

- Olen alusta alkaen kiistänyt nämä röyhkeät syytökset, joita minua vastaan on kohdistettu. Poliisit tutkivat nämä syytökset yli 15 vuotta sitten ja katsoivat, ettei väitteille ole todisteita. Tässä maassa olet syytön kunnes toisin todistetaan. Nykyään kuitenkin vaikuttaa siltä, että olet syyllinen heti, kun sinua jostain syytetään, Masterson sanoo.

Aiemmin Netflix on päättänyt antaa kenkää Kevin Spaceylle House of Cards -sarjasta sen jälkeen, kun miestä alettiin syyttää seksuaalisesta ahdistelusta.

Lue myös: Kevin Spaceyn ahdistelukohu syvenee: Näyttelijäkollegat tyrmäävät selittelyt, TV-sarja lopetetaan

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat