Kuva: AOP

Kevin Spaceyn ahdistelukohu syvenee: Näyttelijäkollegat tyrmäävät selittelyt, TV-sarja lopetetaan

31.10.2017 12:30 - Anna Hopi

Spaceyn ura on ottanut harppauksia taaksepäin kohun takia.

Hollywood-tähti Kevin Spacey, 58, joutui tällä viikolla ahdistelukohun kohteeksi, kun Star Trek -näyttelijä Anthony Rapp kertoi Buzzfeedin haastattelussa Spaceyn lähennelleen, kun tähti oli alaikäinen. Spacey vastasi kohuun sanomalla, ettei muista tapahtunutta ja paljastamalla olevansa homoseksuaali.

Rappin paljastus vaikuttaa nyt merkittävällä tavalla Kevin Spaceyn julkisuuskuvaan ja työhön. Netflix kertoo uutisten olevan järkyttäviä, ja sanoo tulevan kuudennen kauden jäävän viimeiseksi House of Cards -sarjan suhteen.

- Anthony Rappin tarina on todella huolestuttava. Sinä aikana kun työskentelin Kevin Spaceyn kanssa House of Cards -sarjaa kuvatessa, en nähnyt koskaan setissä tai sen ulkopuolella epäsopivaa käytöstä, " sarjan luoja Beau Willimon kertoo Daily Mail -lehdessä.

Spaceyn kohu on saanut kollegoiden suut avautumaan. Rosie O'Donnell kirjoitti Twitteriin vihaisen viestin, jossa tyrmää Spaceyn toiminnan.

"Et muista tapausta 30 vuoden takaa? Haista v**tu Kevin, kuten tiesimme Harveysta, tiesimme kaikki sinusta. Toivon, että useampi mies tulee julkisuuteen asian kanssa," nainen tilittää.

Myös näyttelijä Wanda Sykes kommentoi tapausta.

"Ei ei ei ei ei! Et voi valita ja piiloutua sateenkaaren alle," hän tyrmää.

(kuva: AOP)

"Kauhujen pedofiili ja natsi-isä"

Spaceyn perhehistoriasta paljastui jo vuonna 2004 järkyttäviä asioita, jotka on tuotu nyt uudestaan päivänvaloon. Tuolloin näyttelijän veli, Randall Fowler kertoi Daily Mailille, että Kevin Spaceyn isä oli natsi ja pedofiili. Tilityksen mukaan on siis mahdollista, että Spaceyn lapsuudenkoti oli kauhujen talo, jossa isä Thomas Geoffrey Fowler säännöllisesti hakkasi ja raiskasi lapsiaan.

- Kasvoin täydellisessä helvetissä. Kotonamme oli niin paljon pimeyttä, että sitä on vaikea uskoa. Se oli todella surullista, veli muisteli.

- Vuosia myöhemmin äitimme kirjoitti meille kaikille lapsille ja yritti löytää syytä tapahtuneille. Hän sanoi, että sekä häntä että isäämme oli käytetty lapsena seksuaalisesti hyväksi. Kevin yritti vältellä asioita ja  kietoi itsensä emotionaaliseen kuplaan. Hänestä tuli ovela ja fiksu.

Spaceyn veljen syytökset olivat vakavia, ja tuolloin Kevin Spaceyn edustaja vastasi niihin, ettei Hollywood-tähti ollut kokenut lapsuudenkodissaan väitetynlaista väkivaltaa ja seksuaalista hyväksikäyttöä.

Lähde: Daily Mail, The Sun.

Lue myös: Star Trek -tähti syyttää Kevin Spaceyta alaikäisen seksuaalisesta ahdistelusta

Lue myös: Kevin Spacey vastasi ahdistelysyytöksiin - teki samalla yllätyspaljastuksen seksuaalisuudestaan

Kilpailut

Uusimmat