Kuva: Senja Rapila

Me Naiset: Nelli Matula menetti puolet hiuksistaan stressin seurauksena - "Superrankka vuosi"

17.12.2017 10:15 - Iiro Myllymäki

Pop-tulokas kertoo Me Naisille, että vaihto-oppilasvuosi nosti stressitasot korkealle.

Muun muassa Tähdet, tähdet -ohjelmassa hurmannut pop-tulokas Nelli Matula, 21, on kertonut Me Naisten haastattelussa opiskeluajoistaan, jotka eivät ole olleet pelkkää ruusuilla tanssimista. Naisen vaihto-oppilasvuosi Sveitsin ranskankielisessä osassa johti yllättävään stressireaktioon.

- Vuosi oli supermagea mutta myös superrankka. Halusin hoitaa kaiken tip top, ja jossain vaiheessa stressitasoni nousivat niin, että oireilin menettämällä puolet hiuksistani. Tukkaa lähti ihan nyrkeittäin, Nelli Matula kertoo Me Naisille.

Tästä huolimatta nainen suosittelee vaihto-oppilasvuotta, sillä hän kokee sen olleen tärkeä kokemus itsenäistymisen ja aikuistumisen kannalta.

Lahjakas laulaja kävi lukion ilmaisutaitopainotteisessa Kallion lukiossa Helsingissä, ja tällä hetkellä hän opiskelee liiketaloutta Haaga-Helia-ammattikorkeakoulussa. Matula uskoo, että liiketalouden opinnot hyödyttävät häntä musiikkiuralla. Loppujen lopuksi musiikkikin on bisnestä, ja numeroista on hyvä olla perillä.

- En haluaisi olla se taiteilija, jolle pitää tulkata kaikki bisnespuolen asiat. Olen suorittajaluonne, mutta opiskelu ei ole ollut ihan helppoa lievän kirjoitus- ja lukihäiriöni vuoksi, Matula sanoo.

Jos laitteellasi on Spotify, voit kuunnella Nelli Matulan uuden sinkun alta:

Lue myös: Popkaunotar Nelli Matulan suosikkityyli on viattoman seksikäs - poimi tärpit omaan pukeutumiseesi

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat