Kardashianien uuteen perhepotrettiin kommenttitulva - kaikki kysyvät samaa kysymystä

31.12.2017 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Raskaana oleva Kylie Jenner puuttuu jouluisesta kuvasta.

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian on jakanut sosiaalisessa mediassa jouluna otetun perhekuvan. Kuvassa Kim poseeraa tyttärensä Northin kanssa. Tämän lisäksi perhepotretissa nähdään Kimin äiti Kris Jenner, Kimin siskot Khloé ja Kourtney, Kourteyn tytär Penelope sekä Kardashian-sisarusten siskopuoli Kendall Jenner.

Kuvasta kuitenkin puuttuu yksi varsin olennainen osa Kardashian-Jenner-klaania, nimittäin Kylie Jenner. Sisaruskatraan nuorimmaisen jäsenen kerrotaan olevan raskaana, mutta asiasta ei ole vielä saatu virallista varmistusta Jenneriltä itseltään. Kylie Jenner on pysytellyt poissa julkisuudesta viime aikoina, joten sikäli hänen puuttumisensa perhekuvasta ei tule yllätyksenä. Voit katsoa perheen joulukuvan alta.

Kim Kardashianin some-seuraajat ovat kiinnittäneet kommenteissaan huomiota nimenomaan Kylie Jennerin poissaoloon.

"Kylie varmaankin otti tämän kuvan", on kommenteissa arveltu.

"Missä Kylie on?" moni kommentoija kysyy.

"Potkaisitteko Kylien pois perheestä vai mistä on kyse?" on yksi kommentoija vitsaillut.

Kylie Jennerin poissaolon lisäksi yksi huomionarvoinen asia kuvassa on Khloé Kardashianin mukanaolo. Khloé odottaa ensimmäistä lastaan, ja hänestä on olemassa vain vähän kokovartalokuvia raskauden ajalta. Nainen vahvisti huhut raskaudesta vasta viime viikolla. Myös Kim Kardashian on saamassa perheenlisäystä, sillä nainen odotta kolmatta lastaan sijaissynnyttäjän kautta. Hiljattain myös Kendall Jennerin ympärillä on alkanut pyöriä raskaushuhuja. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Netissä leviävät Kylie Jennerin "raskausvatsakuvat" saivat fanit ymmälleen - onko jo synnyttänyt?

Lähde: E Online

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat