Kuva: Getty

Näyttelijä Bella Thornea hyväksikäytettiin lapsena - "Hän tuli huoneeseeni öisin"

08.01.2018 15:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Bella Thorne on kertonut rankasta aiheesta sosiaalisessa mediassa.

Entinen Disney-näyttelijä Bella Thorne, 20, on avautunut sosiaalisessa mediassa rankasta aiheesta. Hän on kertonut, että häntä on käytetty lapsena seksuaalisesti hyväksi.

”Minua hyväksikäytettiin seksuaalisesti ja pahoinpideltiin fyysisesti lapsuudessani siihen saakka kunnes olin 14. Silloin minulla oli viimeinkin rohkeutta lukita huoneeni ovi yöksi ja istua sen vieressä. Koko hiton yö. Odottaen, että joku käyttää taas elämääni hyväkseen uudelleen. Aina vain toivoin, että se loppuisi ja viimein se loppuikin. Mutta kaikki eivät ole niin onnekkaita että jäisivät henkiin. Puolustakaa kaikkia heitä, joita on kohdeltu kaltoin”, Thorne kirjoittaa Instagram-päivityksessä. Voit katsoa päivityksen alta tai tämän linkin takaa.

Thorne jakoi viestin samasta aiheesta myös Twitteriin.

”En tiennyt, mikä on oikein ja mikä väärin silloin, kun olin lapsi. En tiennyt, että se ihminen, joka tuli huoneeseeni öisin, on paha ihminen”, Thorne kirjoittaa.

Nainen jakoi molempien tekstiensä yhteydessä aihetunnisteen #TimesUp. Tällä nainen viittaa lukuisten viihdealan naisten viikko sitten julkistamaan Time’s Up -kampanjaan, joka taistelee seksuaalista häirintää, ahdistelua ja väkivaltaa vastaan. Kampanja sai suurta näkyvyyttä sunnuntaisessa elokuva- ja tv-alan Golden Globe -gaalassa, jossa kampanjaa tukeakseen gaalavieraat olivat pukeutuneet mustiin. Monella oli rintapielessään lisäksi Time’s Up -pinssi.

Bella Thornen sosiaalisen median seuraajat ovat kiitelleet Thornea tämän rohkeudesta avautua vaikeasta aiheesta. Jotkut ovat myös kommentoineet käyneensä läpi samanlaisia kokemuksia.

Lue myös: #MeToo -kampanja herätti miehet sosiaalisessa mediassa: "Olen tehnyt asioita, mitä häpeän"

Lähde: Metro.co.uk

Uusimmat