Kaikki artikkelit

Näyttelijä kertoo, että koki suhteessa muun muassa aivopesua ja manipulointia. Marilyn Manson ei ole toistaiseksi vastannut syytöksiin.
Näyttelijä Matthew McConaughey paljastaa muistelmissaan, että hänet kiristettiin harrastamaan seksiä 15-vuotiaana, ja että mies löi hänet tajuttomaksi ja hyväksikäytti häntä pakettiautossa, kun näyttelijä oli 18.
Danai Gurira suuttui siitä, miten jotkut käänsivät tilanteen uhrin syyksi.
Väitteiden mukaan teko tapahtui vuonna 2014. Bieber julkaisi Twitterissä todisteita syyttömyytensä puolesta ja ilmoitti ryhtyvänsä oikeustoimiin syytökset esittänyttä naista vastaan.
Mies myöntää, että hänellä oli lyhyt suhde 17-vuotiaan nuoren naisen kanssa, mutta hän väittää seksin perustuneen suostumukseen.
Huippusuosittu Loren Gray avautui rankasta kokemuksestaan TikTok-videolla.
Näyttelijä ottaa kantaa alaa ravistelleisiin hyväksikäyttötapauksiin.
Aerosmith-yhtyeen keulakuva haluaa auttaa hyväksikäytöstä kärsineitä naisia.
Allenin hyväksikäyttäjä oli naisen mukaan henkilö, jonka kanssa hän työskenteli.
Näyttelijä Eliza Dushku väittää, että hittielokuvan stunt-koordinaattori käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen hotellihuoneessa.
Näyttelijä kertoi hyväksikäytöstään sosiaalisessa mediassa.
Bella Thorne on kertonut rankasta aiheesta sosiaalisessa mediassa.
Harvinaisen törkeän huijarin toiminta paljastui sattumalta.
Tuoreesta brittikyselystä selvisi, että monet syyttävät seksuaalisesta hyväksikäytöstä uhria.
Oscar-gaalassa lavalle nousi esiintyjiä, jotka olivat joutuneet seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi. Heidän ihoiltaan löytyi palavaa ruusua esittävä tatuointi.
Keskellä metroaseman ihmisvilinää tuntematon mies lähestyi itsepintaisesti nuorta aikuista naista. Nyt Christen Brandtin kirjoitus tilanteesta ja hänen suhtautumisestaan siihen herättää keskustelua.