Tv-tähden kurvikasta vartaloa haukuttiin rajuin sanoin - vastasi näppärästi takaisin

22.01.2018 12:15 - Henna Koste

Holly Haganin vartalo herätti hänen someseuraajissaan vahvoja tunteita.

Tosi-tv-tähti Holly Hagan, 25, on tuttu muun muassa Geordie Shore -sarjasta. Muodokas kaunotar on käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa. Nainen on tunnustanut katuvansa jättimäisiä silikonirintojaan. 

Haganin Instagram-tili on täynnä toinen toistaan paljastavampia otoksia. Naista on verrattu monesti myös Kim Kardashianiin. Naisia yhdistää rohkeiden kuvien lisäksi kurvit, vaaleat kutrit ja toki tosi-tv-tähteys. Haganin sosiaalisessa mediassa saama kommenttivyöry on toisinaan ikävää luettavaa. Tuoreessa kuvassa nainen poseeraa keltaisissa bikineissä hotellihuoneessa. Naisen vartaloa arvostellaan todella kovin sanoin. Kuvaa on myös epäilty muokatuksi.

"Onko tämä vitsi?"

"Et tarvitse Photoshoppia, olet jo muovinen!"

"Hän on feikki, joten ei se ole loukkaus. Haluatteko valehdella, että hän näyttää kauniilta ja hän näyttää jatkossakin blondilta peikolta? Olette idiootteja, jos kannustatte tyhmyyteen?"

12 tunnin aikana Hagan sai valtavan määrän kommentteja. Luonnollisesti osa puollusti häntä. Myöhemmin nainen lisäsi myös videon tilanteesta, todistaakseen kuvanmuokkausta epäileville vartalonsa todella näyttävän samalta.

"Olen tietty muokannut myös videota... Et voi koskaan voittaa, mutta tämä on ensimmäinen loma, jonka aikana olen ollut sataprosenttisen itsevarma vartaloni kanssa. Tsemppaamme toisiamme eteenpäin. Jos et pysty siihen, pidä suusi kiinni", tähti kirjoitti videon yhteyteen.

Lue myös: Kanye West lähetti Kim Kardashianille erikoisen sähköpostin - kielsi käyttämästä isoja aurinkolaseja

Kilpailut

Uusimmat