Kuva: Senja Rapila

Laulaja Kasmir, 32: "Suhteen alussa olin todella mustasukkainen"

27.01.2018 16:15 - Katariina Auvinen

Kasmir on julkaissut rakkauslaulun, joka ylistää vähän vapaampaa rakkautta.

Laulaja Kasmir eli Thomas Kirjonen, 32, on julkaissut uuden biisin. Tulla ja Mennä -kappale on miehen mukaan hieman erilaisempi rakkauslaulu. Biisi käsittelee parisuhteen vapautta ja sitä, ettei rajoittaisi toista osapuolta.

Mies itse myöntää olevansa jonkin verran mustasukkaista tyyppiä, mitä parisuhteeseen tulee. 

- Tämän uuden suhteen alussa olin kyllä todella mustasukkainen, mutta uskon niiden olleen sellaisia kasvukipuja siinä vaiheessa. Aina kun aloittaa uuden ihmisen kanssa parisuhteen, se on sellaista kulmien hiontaa, Kasmir kertoo. 

- Uudessa suhteessa sitä on avoin ja antaa kaikkensa. Sellainen epävarmuus saattaa synnyttää mustasukkaisuutta. Jos nykyisin olen mustasukkainen, se on ainakin paljon terveemmällä pohjalla, hän myöntää. 

Suhteen alussa mustasukkaisuus ilmeni lähinnä Instagramissa. 

- Kyllä kai se oli sellaista Instagramin kyyläystä, että kuka tykkäsi toisen kuvista ja miksi toinen oli tykännyt joidenkin ihmisten kuvista niin paljon, hän muistelee. 

Kasmir ei anna julkisuuden määrittää häntä ihmisenä

Kasmir julkaisee myös ensi kuun puolella ensimmäisen albuminsa moneen vuoteen. Valmis-nimeä kantavaa albumia työstettiin kolme vuotta. Nimellä on kuitenkin hieman syvällisempi merkitys. 

- Levyn nimi tulee matkasta ihmisenä, siitä kuinka helppoa olisi sanoa kolmekymppisenä olevansa valmis niin laulajana tai kokkina. Se on vaarallista sanoa niin, hän kertoo. 

Kasmir kertoo, että julkiseen ammattiin on ollut totuttelemista. Eniten pureskelemista on vaatinut yksityisyyden menetys. 

- Nykyisin ihmisten tuijottaminen ei häiritse niin paljoa. En mieti, että kulkisin jossain toisella puolella käytävää, jos menen tyttöystävän kanssa kauppaan tai en pitäisi kädestä kiinni kadulla. Teen omat valintani siitä, millaiseksi arkeni muodostuu, Kasmir kertoo. 

Kuuntele Kasmirin uusin kappale alta. 

Lue myös: Thomas, 32: "Elän elämäni rakkauden kanssa - voiko elämä olla näin ihanaa?"

Kilpailut

Uusimmat