Kuva: Mikko Räsänen

Retroristeilylle kiinnitettiin lisää esiintyjiä - liput myytiin loppuun jo etuajassa

27.01.2018 20:15 - Mikko Räsänen

Suomen suurin ysäriristeily kasvaa entistä suuremmaksi, kun Pandora ja Chorale liittyivät esiintyjäkaartiin.

Radio Novan Retroperjantain Oku Luukkaisen isännöimä Retroristeily järjestetään maaliskuussa jo neljättä kertaa. Kaikki aiemmat risteilyt ovat olleet loppuunmyytyjä. Neljäs risteily myytiin loppuun ennätysajassa, sillä liput loppuivat ennen kuin esiintyjiä oli julkistettu.

Joulukuussa vahvistettiin, että Oku saa seurakseen risteilyn esiintymislavalle Tanskan eurodance-suuruuden Dazen sekä Aikakoneen. Eilen julkistettiin lisää esiintyjiä, koska myös Pandoran ja Choralen esiintyminen Retroristeilyllä on varmistunut.

- Olen tästä esiintyjäkaartista todella innoissani. Jo aiemmat risteilyt olivat mielettömiä, mutta nyt lähdetään tekemään taas kaikkien aikojen risteilyä, Oku Luukkainen kertoo.

Chorale oli mukana edelliselläkin Retroristeilyllä, mutta silloin yllätysesiintyjänä, kun bändi nousi lavalle esittämään uutuuskappaleensa Retroperjantai. Nyt yhtye palkittiin tuosta yllätysvedosta niin, että pääsi mukaan myös seuraavalle reissulle. 

Viime risteilyn yllätys oli Choralen esiintyminen ja uutuuskappaleen ensi-ilta. Retroristeilyn henkeen kuuluu se, että kaikkea ohjelmaa ei ole aina kerrottu etukäteen.

- Muutama yllätysnumero on vielä säädössä, Luukkainen vahvistaa.

Katso alta viime risteilyllä kuvattu video Choralen keikasta. 

Lue myös: Loviisalainen Pate juhli valtavissa dance-bileissä, yhtäkkiä dj kuulutti hänen nimensä

Kilpailut

Uusimmat