Kuva: Getty Images

Hollywood-tähdeltä rajua puhetta Justin Timberlakesta: Kaikki eivät ole hyviä ihmisiä

31.01.2018 20:15 - Senja Rapila

Rose McGowan on kommentoinut tekopyhyyttä Hollywoodissa Time's Up -kampanjan tiimoilta.

Time's Up -kampanja seksuaalista häirintää ja epätasa-arvoa vastaan on saanut näyttelijä Rose McGowanin avaamaan sanallisen arkkunsa haastattelussa. Hänen mielestään suuri osa Hollywoodin julkkiksista ovat "feikkejä", eivätkä oikeasti sydämestään aja asiaa.

Esimerkkinään hän on käyttänyt näyttelijä-laulaja Justin Timberlakea.

- Heidän tarkoituksensa ovat hyviä, mutta tiedän ihmiset niiden takana. Siellä on neljä promoottoria, jotka tarvitsevat hyvää mainosta. Toivon, että he oikeasti auttavat näitä naisia, McGowan kommentoi.

- Sitten siellä on Justin Timberlake, joka pitää rinnassaan Time's Up pinssiä, joka kommentoi kuvaansa: "Vaimoni näyttää seksikkäältä tänään #TimesUp. Tein juuri elokuvan Woody Allenin kanssa".

- Haloo, se on feikkiä. Toivon ettei se olisi. Toivoisin, että kaikki olisivat hyviä (ihmisiä). Anteeksi että puhkaisen kuplan sankareidenne ympäriltä, mutta joskus näiden sankareiden tulee olla parempia.

McGowan on kommentoinut aiemmin erillisessä haastattelussa Timberlaken twiittiä.

- Se tuntui vain todella väärältä. Kun twiittasin siitä, ihmiset luulevat minun istuneen kotona vihaisena. Oikeasti itkin. Tiedän sen kaupungin, tunnen nämä ihmiset. Tiedän mitä he tekevät.

Lähde: People

Lue myös: Jessica Biel ja Justin Timberlake sädehtivät Golden Globe -gaalassa - katso

Lue myös: Hollywood-tähden raju paljastus - pako kultista, väkivaltainen poikaystävä ja raiskaus

Kilpailut

Uusimmat