Kuva: Getty Images

Omena ei pudonnut kauas puusta! Katso, ketkä näyttävät aivan julkkisvanhemmiltaan

01.02.2018 17:45 - Katariina Auvinen

Reese Witherspoonin Ava-tytär on hämmästyttävän paljon äitinsä näköinen.

Jotkut lapset näyttävät ulkonäöllisesti aivan oman vanhempansa kopiolta. Myös julkisuuden henkilöistä löytyy yllättävän monta henkilöä, joista voisi sanoa heidän olevan aivan vanhempiensa klooneja. 

The List-julkaisu on listannut tällaisia henkilöitä. Yksi kuuluisimmista parivaljakosta on näyttelijä Reese Witherspoonin Ava-tytär. Äidin ja tyttären yhdennäköisyyttä on hämmästelty meilläkin täällä

Näyttelijä Lisa Bonetia on monesti luultu hänen tyttärensä, Zoe Kravitzin sisareksi. 

Katso kuvat alta. 

Näyttelijä Reese Witherspoon, 41, ja Ava Phillippe, 18. Näyttelijän tytär on myös valinnut elokuva-alan polun itselleen. Witherspoon on myöntänyt olevansa erittäin tiukka kasvattaja. Viime kesänä Ava työskenteli pitseriassa, jotta hän sai omaa taskurahaa. Äitinä Reese arvostaa kovaa työtä leivän eteen. 

Reese Witherspoonilla on entisen miehensä, Ryan Phillippen, kanssa kaksi lasta. (kuva: Getty Images)

Lisa Bonet, 50, ja Zoe Kravitz, 29,. Näyttelijä Lisa Bonet seurusteli muusikko, Lenny Kravitzin, kanssa vuosina 1987-1993. Suhteesta syntyi tytär, Zoe, joka on myös valinnut näyttelijän uran. 

Zoe Kravitz vasemmalla ja hänen äitinsä, Lisa Bonet, oikealla. (kuva: Getty Images)

Robin Thicke, 40, ja Alan Thicke. Muusikko Robin Thicke on aivan kuin ilmetty isänsä. Valitettavasti Robin menetti isänsä vuonna 2016, kun Alan oli vain 69-vuotias. 

Alan Thicke menehtyi vuonna 2016. (kuva: Getty Images)

Liv Tyler, 40, ja Steven Tyler, 69. Liv Tyler ei itse asiassa tiennyt nuorena, että Steven Tyler on hänen biologinen isänsä. Liv on kertonut tilanteesta, jossa hän sai tietää Stevenin olevan hänen isänsä. Naisen mukaan se oli taianomainen ja palaset loksahtivat kohdilleen. 

Nykyisin pariskunnalla on erittäin hyvä suhde toisiinsa. (kuva: Getty Images)

Goldie Hawn, 72, ja Kate Hudson, 38. Vaaleat kaunottaret kääntävät vieläkin päitä siellä, minne he menevätkin yhdessä. Molemmat naiset ovat nykyisin näyttelijöitä.

Kate Hudson on monesti ihmetellyt hänen ja hänen äitinsä ulkonäköjen vertausta. Hänen mielestään hän ei näytä ollenkaan äidiltään. (kuva: Getty Images)

Miley Cyrus, 25, ja Tish Cyrus, 50. Näiden kahden kasvojen piirteet ovat erittäin samanlaiset. Tish on ollut monesti tyttärensä vierellä punaisella matolla. Hän kertoo olevansa erittäin ylpeä tyttärestään juuri sellaisena kuin tämä on. 

Miley Cyrus on ottanut usein äitinsä mukaan erilaisiin tapahtumiin ja gaaloihin. (kuva: Getty Images)

Lue myös: Reese Witherspoon julkaisi teinikuvansa - näyttää aivan tyttäreltään

Lähde: The List 

Kilpailut

Uusimmat