Kuva: Getty Images

Tuottajatähti Diplo sonnustautui Kim Kardashian -kopioksi pilakuviin - naiselta ytimekäs vastaus

02.02.2018 19:15 - Iiro Myllymäki

Diplo nähdään kuvissa ilman paitaa Kardashian-peruukissa.

Kanye Westin uuden kenkämalliston erikoinen mainoskampanja on saanut monet nostelemaan kulmakarvojaan. Rap-tähden Yeezy-kenkiä on markkinoitu muun muassa marssittamalla Kim Kardashian -tyyliseen peruukkiin sonnustautuneita alastomia naisia kaduilla ja pukemalla Paris Hilton Kim Kardashianin kaksoisolennoksi. Kanye West on naimisissa Kim Kardashianin kanssa. Mainoskampanja on otollista maaperää parodioille, minkä on tajunnut esimerkiksi huipputuottaja Diplo, oikealta nimeltään Thomas Wesley Pentz, 39.

Muun muassa Madonnalle, Justin Bieberille ja Beyoncélle kappaleita tuottanut Diplo on julkaissut Twitter-tilillään kuvia itsestään sonnustautuneena samanlaiseen peruukkiin kuin Yeezy-mallit. Kuvia varten Diplo on heittänyt paidan pois, joten kuvat käyvät parodian lisäksi myös miehen tatuointien ja lihaksikkaan ylävartalon esittelystä.

(kuva: Twitter)

(kuva: Twitter)

Kuvat ovat saaneet innostuneen vastaanoton eivätkä ne ole jääneet huomiotta itse Kim Kardashianiltakaan. Nainen on kommentoinut kuvia Twitterissä ytimekkäästi itkunauru-emojein.

(kuva: Twitter)

Lue myös: Kim Kardashian listasi pahimmat vihaajansa - lähetti heille erikoiset paketit

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat