Kuva: Getty Images

Charlie Sheeniä syytetään murhasta

08.02.2018 08:45 - Senja Rapila

Näyttelijän entinen ystävä Lenny Dykstra väittää Sheenin suunnitelleen assistenttinsa kuoleman.

Useat ulkomaalaismediat uutisoivat  järkyttävästä kohusta: näyttelijä Charlie Sheenin entinen hyvä ystävä ja baseball-tähti Lenny Dykstra syyttää Miehen puolikkaat -tähteä murhasta. Dykstran mukaan Sheen oli auttanut assistenttinsa murhan suunnittelussa.

Vuonna 2012 Sheenin juuri potkut saanut assistentti Rick Calamaro löydettiin kuolleena asunnostaan. Ruumiinavauksessa huomattiin, että 50-vuotiaalla Calamarolla oli veressään runsaasti fentanyyliä ja voimakasta opioottia. Mies oli aiemmin kärsinyt masennuksesta ja oli hoitanut sitä erilaisilla lääkkeillä.

Vaikka tutkimuksissa päädyttiin siihen tulokseen, että Calamaron historian ja olosuhteiden perusteella kuolema oli onnettomuus, silti Dykstra on varma siitä, että Charlie Sheen oli osallisena kammottavaan tekoon.

Oli kirjoittamassa paljastuskirjaa

Dykstra kertoo, että Calamaro oli kirjoittamassa tuolloin paljastuskirjaa Sheenistä, joka saattoi vaikuttaa tämän päätökseen. Ennen kuin Dykstra joutui vankilaan autovarkaudesta ja vääristellystä tilinpäätöksestä, hän kertoi näyttelijälle asiasta.

- Ennen kuin menin vankilaan, sanoin: 'Tämä tyyppi kirjoittaa h*lvetti kirjaa sinusta, sinun on annettava hänelle potkut', hän on kertonut.

Vankilasta päästessään Dykstra sai tietää Calamaron kuolemasta ja kysyi asiasta näyttelijältä.

- Tarkoitatko kuollutta Rickiä? Se, mitä h*lvetti tapahtui, se m*lkku yritti kiristää minua niin kuin sinä sanoit. Hän halusi viisi miljoonaa dollaria. Pistin hänet jäihin, Dykstra väittää Sheenin vastanneen hänelle.

Sheenin pitkäaikainen ystävä Tony Todd on kuitenkin kommentoinut, että mikäli näyttelijätähti tosissaan järjesti assistenttinsa murhan, ei hän todellakaan olisi kertonut asiasta Dykstralle.

Dykstra ei ole vielä tarjonnut minkäänlaisia todisteita väitteilleen, ja Sheenin lakimies kieltää kaikki väitteet oletetusta murhan järjestämisestä.

Lähde: Unilad, Ny Daily News, Hollywood Reporter

Lue myös: Charlie Sheeniä syytetään lapsinäyttelijän raiskauksesta - tapahtui 80-luvulla

Lue myös: Charlie Sheen HIV-tartunnastaan: "Se oli yhden elämän loppu"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat