Kuva: RadioPlay

Mies käytti uhrinsa irti leikattua rintaa paperipainon mallina - keräili myös muita "matkamuistoja"

12.02.2018 23:15 - Katariina Auvinen - Luettu 4 094 kertaa

Jerry Brudos puki uhreilleen muun muassa varastamia alusvaatteita ja korkokenkiä.

RadioPlayn Huorapuutarhan-murhapodcastissa Justiina käsittelee sarjamurhaaja, Jerry Brudosin, tapausta. Brudos aiheutti 1960-luvun loppupuolella kauhua erikoisella toiminnallaan. Mies oli kehittänyt fetissin naisten aluvaatteisiin ja korkokenkiin. 

Hän jäi kiinni ensimmäisen kerran viisivuotiaana, kun hän oli löytänyt jostain naisten korkokengät. Asia eskaloitui Brudosin täysi-ikäisyyden kynnyksellä, kun hänen himonsa kasvoivat liian suuriksi. Hän kaappasi kaksi tyttöä, joista toinen pääsi pakoon, mutta toinen joutui Brudosin vangiksi. 

Mies pakotti tytön poseeraamaan alusvaatteisillaan kuvissa. Brudos jäi kiinni toiminnastaan ja vietti hetken vankilassa sekä psykiatrisella osastolla toimintansa vuoksi. Hän meni naimisiin ja jatkoi perhe-elämää, mutta miehen fetissit olivat kuitenkin liian syvällä, jotta hän hillitsisi niitä. 

Brudos tappoi vajaan vuoden aikana neljä naista ja yritti kaapata useita naisia. Erikoisen sävyn murhat saivat siinä vaiheessa, kun paljastui että mies oli leikellyt uhriensa ruumiista paloja, joita hän säilytti huoneessa, jonne vaimolla ei ollut mitään asiaa. 

Hän oli esimerkiksi leikannut uhriensa rintoja irti. Toista hän säilytti paperipainon mallina. Hän myös säilytti uhriensa ruumiita huoneessa pukien heille varastamiaan alusvaatteita ja korkokenkiä. 

Eräästä uhrista hän oli hävittänyt muut ruumiinosat heittämällä ne jokeen, mutta jalan hän oli säästänyt. 

Justiina ja Pauliina syventyvät myös 1990-luvun huumeiden täyttämään yökerhotapaukseen.

Lue myös: Merkkilegginsien varastaminen koitui kohtaloksi - karmea tapahtuma johti työntekijän kuolemaan  

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot.  

Uusimmat