Kuva: RadioPlay

Merkkilegginsien varastaminen koitui kohtaloksi - karmea tapahtuma johti työntekijän kuolemaan

30.01.2018 18:15 - Katariina Auvinen

Huorapuutarhan jaksossa syvennytään Lululemon-yhtiötä koskevaan tapahtumaketjuun.

Huorapuutarhan murhapodcastissa Justiina ja Pauliina vievät kuuntelijat taas sarjamurhaajien pariin. Tällä kertaa Pauliina kertoo kalliin urheiluvaatemerkin, Lululemonin, yhdessä toimipisteessä sattuneesta järkyttävästä murhasta. 

Kun vaatekaupan työntekijä tuli avaamaan eräänä aurinkoisena päivänä vuonna 2011, vaatemerkin liikettä, häntä kohtasi järkyttävä näky. Lattialla makasi kaksi naista, joista toinen oli kuollut. Eloon jäänyt oli Brittany Norwood, joka kertoi kahden naamioituneen miehen tunkeutuneen edellisenä iltana liikkeeseen ja murhanneen tämän työkaverin sekä vahingoittaneen Norwoodia. 

Kävi ilmi, että kuolleella työntekijällä, Jayna Murraylla, oli kehossaan yhteensä yli 300 haavaa, jotka oli tehty viidellä eri välineellä. Poliisin tutkimusten edetessä Norwoodista alkoi paljastumaan hälyttäviä asioita. 

Kuristaja kylvi kauhua Hollywood Hillsien läheisyydessä 

Justiinan aiheena on puolestaan tällä viikolla 1970-luvulla tapahtunut murhaepisodi, joka järkytti koko Los Angelesin aluetta. Poliisi löysi useita kertoja Hollywood-kylttien läheiseltä alueelta, epätasaisesta maastosta, naisten ruumiita. 

Murhat olivat tapahtuneet samalla tavalla. Naiset oli kuristettu, heitä kidutettiin sekä heidät oli myös raiskattu. Kidutustapa oli erityisen julma. Naisia oli kidutettu muun muassa sähkön avulla tai injektoimalla heihin siivousaineita ja -kemikaaleja. 

Murhaajia oli yhteensä kaksi ja he olivat serkuksia. 

Murhat olisivat voineet jääneet jopa selvittämättä, ellei murhanhimo olisi ollut toisella serkuksista niin paha. 

Lue myös: Tappaja aneli poliisia pysäyttämään hänet - "Puukotin taas ihmisen jäähakulla"

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot.  

Kilpailut

Uusimmat