Kuva: Senja Rapila

Kasmir salakuvauskohusta Me Naisissa: Kunnioitan avopuolisoani, että hän pysyi rinnallani

15.02.2018 08:35 - Reija Saarinen

Kasmirin mukaan hän ei ole menettänyt uskoaan ihmisiin tai hyvyyteen.

Vuonna 2016 Suomessa kuohui. Kävi ilmi, että juontaja Axl Smith oli kuvannut salaa kymmeniä seksikumppaneitaan. Kohusta seurasi oikeudenkäynti sekä tuomio.

Mukaan kohuun joutui myös Kasmir, jonka keikkakokoonpanossa Smith oli ollut mukana. Tulkintojen mukaan myös Kasmir oli ollut mukana katselemassa Smithin kuvaamia videoita, vaikka totuus oli aivan toinen. Itse asiassa Kasmir itse oli myös salakuvaamisen uhri.

- Tiesin koko ajan, mikä oli asioiden oikea laita. Siitä oli valtavasti apua, kun päälleni satoi saaveittain pahaa energiaa, Kasmir kertoo Me Naisten tuoreessa haastattelussa.

Kasmir kiittää erityisestä avopuolisoaan, joka ei antanut puheiden murtaa liittoa.

- Kunnioitan erityisesti avopuolisoani siitä, että hän pysyi rinnallani tämän kaiken läpi. Tavallaan tämä kaikki jopa lähensi meitä, hän kertoo lehdelle.

Kohu vaikutti Kasmiriin kuitenkin monella tapaa. Nykyään hän muun muassa miettii entistä enemmän sitä, ketä lähelleen päästää.

- Aloin miettiä entistä tarkemmin, millaisia ihmisiä päästän lähelleni. Silti en tahdo katkeroitua. Haluan edelleen uskoa ihmisiin, siihen, että kaikissa meissä on hyvää, Kasmir sanoo.

Lue myös: Kasmirin koira teki haisevan yllätyksen radiostudioon - katso hulvaton video

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat