Kuva: Getty Images

Sinkkuelämää-näyttelijöiden välit huonommat kuin koskaan - vihanpito alkoi jo 14 vuotta sitten

19.02.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Kim Cattrall rikkoi välit vastanäyttelijöihinsä jo vuonna 2004.

Sinkkuelämää-fanit surivat viime vuoden loppupuolella tullutta uutista, jonka mukaan sarjasta tehtyä kolmatta elokuvaa ei tultaisi koskaan näkemään. Syyksi on leimattu Kim Cattrall, 61, jota vastanäyttelijätkin ovat syyttäneet itsekkääksi. 

Cattrall olisi monien lähteiden mukaan vaatinut tuotantoyhtiötä rahoittamaan hänen omia projektejaan sekä pyytänyt enemmän rahaa, jotta hän suostuisi näyttelemään elokuvassa. Cattrall sekä sarjan tähtinäyttelijä, Sarah Jessica Parker, 52, ovat kritisoineet toisiaan kovin sanoin sosiaalisessa mediassa. 

Vihanpito ei ole leimahtanut kuitenkaan nyt, vaan se väitetään Marie Claire -julkaisun mukaan alkaneen jo melkein 15 vuotta sitten. Vuonna 2004 Cattrall puhui suunsa puhtaaksi Emmy-gaalassa, jossa hän kertoi kaikilla näyttelijöillä olevan eri elämät. He eivät ole parhaita ystäviä keskenään vaan puhtaasti kollegoita. 

Riita olisi kuitenkin leimahtanut, kun Cattrall yritti nyhtää enemmän rahaa Sinkkuelämää-sarjan tekijöiltä. Viimeinen jakso sarjasta nähtiin juuri 2004, ja Cattrallin temppuilun väitetään vaikuttaneen sarjan lopettamispäätökseen. Häntä ärsytti julkaisun mukaan erityisesti se, että Sarah Jessica Parker olisi noussut häntä suositummaksi näyttelijäksi. 

Vuosien saatossa pari on koettanut pitää vihanpitonsa salassa, vaikka lähipiirin mukaan kulisseissa on kuohunut jo vuosia. Nyt kuitenkin parin välit tuntuvat olevan huonommat kuin koskaan. Parker lähetti juuri veljensä menettäneelle Cattrallille surunvalittelunsa, mutta kiitoksen sijaan nainen sai Cattrallilta tylyn viestin. Pääset lukemaan uutisen täältä

Lue myös: Sarah Jessica Parker reagoi Kim Cattrallin tylyyn haastattelukommenttiin: "Se särki sydämeni"

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat